Triburi cu Clasa a III-cazinouri contribuie cu 1% la 8% din brut de jocuri de noroc venituri la stat, municipii, orașe și județe.În statul anul fiscal 2016, total tribal contribuție la cele de mai sus de la Arizona Stat Tribal Jocuri Compact a fost semnat este de $103,004,747.00.
Titlul 25-INDIENI este un neratificat Neregulate Standarde de Inginerie pentru a Schimba Constituția S obțineți mai multe initiere sloturi dark souls. La Tohono O'odham Națiune și Râul Gila Indian Comunitate operează cele mai multe cazinouri cu trei fiecare obține bani zynga poker gratuit.

Una la 8% din brut a veniturilor din jocuri de noroc este contribuit, prin triburi cu Clasa a III-a cazinourilor obține bani în zynga poker. Banii se duc la stat, municipii, orașe și județe. Costurile de operare pentru Arizona, Departamentul de Jocuri de noroc este următoarea în linie urmat de conservare a faunei sălbatice, turism de stat și costurile de operare și jocuri de noroc problemă este ultima pe lista la ce oră asda livrare sloturi deschise. Statul Arizona va primi mai mult de 26 de milioane de dolari în contribuții derivate din tribal jocuri de noroc venituri pentru trimestrul încheiat la 30 iunie, potrivit Arizona, Departamentul de Jocuri de noroc.În comparație cu ceea ce statul a primit pentru același trimestru din anul fiscal 2016, care e un 4.8% creștere la ce oră covid test sloturi lansat.
Tot de "Indian jocuri de noroc" este o fraudă la Constituție, trezoreriile naționale și guvernele de stat și Noi, Oamenii!. și nu există.