Marea BRITANIE-enumerate de bingo online operator Pas de Jocuri de noroc a avansat în India cu achiziționarea de Chandigarh bazate pe Pasiunea Jocurilor de noroc Pvt. Ltd.Într-un depozit cu London Stock Exchange, Pas Gaming a anunțat că a obținut 51 la sută miza în Patima Jocurilor de noroc, care funcționează on-line site-ul rummy-Remi Pasiune, pentru un aport de numerar de 3.75 milioane de dolari.Înființată în 2015, Pasiunea Jocurilor de noroc este axat pe Indian abilitățile piața jocurilor de noroc, cu accent special pe remi online. Investiții vor merge către "societatea de capital de lucru pentru a accelera creșterea economică," conform Pasului de Jocuri de noroc. Banii vor fi investiți în "marketing, tehnologie și servicii pentru clienți echipe să profite" de pe piață în creștere, precum și diversificarea Pas de Jocuri de portofoliu la ce oră asda livrare sloturi lansat. Bobby Garg, co-fondator și CEO al Pasiunea Jocurilor de noroc, a declarat că parteneriatul cu Pas locații de Jocuri de noroc Indian rummy compania "într-o poziție puternică pentru a aduce standardele internaționale de creștere rapidă Indian piața jocurilor de noroc." Conform acordului, Pas de Jocuri de noroc deține dreptul de a achiziționa restul de 49 la suta din Pasiunea Jocurilor de noroc de la acționarii existenți pe o perioadă de trei până la cinci ani, la propria sa discreție, folosind numerar și acțiuni, în baza companiei Indiene de performanță financiară viitoare la ce oră covid test sloturi lansat marea britanie. Achiziția face, de asemenea, vă oferă Pas de Jocuri dreptul de a numi trei directori de la Pasiunea de Jocuri. Pas de Jocuri CEO Eitan Boyd descris ca "extrem de atractiv și strategic încă risc scăzut de intrare la o creștere rapidă și legalizat de piață cu un potențial enorm la ce oră faceți clic pe și de a colecta sloturi lansat sainsburys.
"Noi am monitorizat piața Indiană de ceva timp ca vom vedea dinamică accentuată în mediul actual, precum și pe termen lung potențialul de creștere.În marea BRITANIE experiență de piață și tehnologie de proprietate avantaj, combinate cu Pasiunea Jocuri de poziționare pe piață și operațional focus creează o foarte atrăgătoare," Boyd a spus într-o declarație descrierea de locuri de muncă de groapă supervizor în cazinou. Pasiunea Jocurilor de noroc este cel mai recent plus față de Pas Gaming listă tot mai mare de baze descrierea postului de slot attendant.
Londra-cu sediul declarat compania are peste 300 de angajați din marea BRITANIE, precum și în belarus, Israel, Africa de Sud, și Guernsey. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.