S.-bazat Las Vegas Sands este societatea-mamă de jocuri de noroc din Macao operator Sands China Ltd depunere duty-free cu jocuri de noroc.

Directorii au vorbit, miercuri, pe cel de-al doilea trimestru câștigurile apel de grup. Credem că Macao este cea mai mare potential, dar cred că e important să realizăm că fără IVS fiind înviați că nu mai e speranță pentru cazinouri să vină înapoi", a declarat Robert Goldstein, președinte și chief operating officer al Las Vegas Sands.r Goldstein a spus "trei pași" ar trebui să fie luate în scopul pentru Macau piață pentru a recupera matura gratuit monede luckyland sloturi. "Am luat primul mare pas cu carantina [în Guangdong] fiind luat; al doilea pas va fi IVS înviere, nu știm când: în cele din urmă, dincolo de Guangdong avem nevoie pentru a vedea alte provincii de a deschide la fel de bine." Nu e atât de impact din punct de vedere financiar sau pentru venituri din Macao carantină [în Guangdong] dispar, fără învierea lui IVS", a adăugat el lucruri pentru a vedea în cazinou nsw.
"Guangdong deschidere" a fost de a fi sperat în curând, "dar avem nevoie de alte provincii pentru a reveni la fel de bine." Impactul actual de călătorie relaxarea "este neglijabilă," executivul a adăugat.întoarcerea IVS vizelor a fost menționat de către Macao conferinta reprezentanți ai sectorului în comentarii la GGRAsia ca un element-cheie în cazinou din Macao de recuperare a pieței. Guangdong relaxare este un prim pas esențial spre relaxare carantină restricții în provinciile din afara Guangdong, precum și eventuala reluarea turistice de eliberare a vizelor la Macao," a declarat Dl Adelson.porțiunea de modernizare vor fi efectuate în 2021, în principal, legate cu "lucrari externe," vânzare cu amănuntul și unele spații publice în cadrul complexului.
"Proiectul, în afară de externe funcționează, încă mai continuă să fie în programul ne așteptăm", a declarat Dl Dumont.r Goldstein, a declarat miercuri că proprietatea casino are un "puternic" pe piața locală, dar că este încă constrângere de restricții privind capacitatea datorează linii directoare pentru a preveni răspândirea de Covid-19 la nivel local. Primul lucru de care avem nevoie este de transport aerian" pentru piața din Singapore pentru a recupera, a declarat directorul executiv.r Goldstein spus că a fost o șansă de granița cu Malaezia ar putea deschide și "unele de călătorie de agrement ar putea începe în al patrulea trimestru" lucruri pentru a vedea și de a face în cazinou nsw. "Cred că vom fi mulțumiți cu rezultatele de la Singapore, în toamnă", a adăugat el..