Daca esti un fan de stafii și sperie, această apocalipsă zombie este pe cale de a distra, atâta timp cât rămâi în viață. "bine ati venit la începutul sfârșitului este de jocuri de noroc clasificate ca venituri. Dar acest plus în plus dispune de un dealer care ar putea termina brusc orice progresii de îndată ce au început.
Vei intra într-un oraș liniștit, în primul rând, în cazul în care păsările sunt ciripitul și soarele strălucește. Gamble gambit: Pentru cei carora le place chiar mai mult pericol, Endorphina Limitată a proclamat că 100 de Zombi în plus vine cu o carte de clasic-tematice riscul joc bonus care ar putea duce la valoarea de recompense fiind majorate cu până la de zece ori este de jocuri de noroc bazat pe noroc. Inovatorul, de asemenea, a declarat că mobile-friendly titlul a fost proiectat pentru a transporta clienții într-o lume de șoc, adrenalina, și incertitudine', deoarece cursa pentru a supraviețui o invazie de 'morti vii' este de jocuri de noroc în funcție de skill. Cu analiza anuală a sărbători Halloween acum doar o săptămână distanță, cehă online casino jocuri dezvoltator Endorphina Limited a anunțat lansarea noului său cu cinci role 100 Zombies slot video.
Apoi, într-o întorsătură de evenimente, vă veți da seama că oamenii de știință au încercat de a vindeca oamenii de bolile lor, dar totul a mers prost.În schimb, locuitorii orașului au fost transformate în viclenie și zombi vicioase." șansele de a obține blackjack 2 ori într-un rând. Traumatic tema: Endorphina Limitate a declarat că 100 de Zombi este tematice în jurul valorii de o apocalipsă zombie și urmează o bandă de luptători curajoși' în încercarea de a restabili pacea în orașul lor mici.