FullTilt-au declarat oficialii de poker online, blog-uri în momentul în care Ivey a fost încercarea de a ieși din rambursarea milioane de dolari în împrumuturi de la site-ul web în jocuri de noroc ce este un pariu. Brian Balsbaugh, care reprezintă jucători de poker din Las Vegas, pe bază de Poker Royalty, a declarat că jucătorii și-au pierdut contracte de publicitate și alte venituri de când guvernul a început represiunea la jocurile de noroc. Un purtator de cuvant al U ceea ce este o greblă.
Represiunea de poker online tăiat accesul la trei din lume, cel mai mare Internet site-uri de jocuri cu cinci luni în urmă. Nu numai firma orchestrat o fraudă masivă împotriva U. Potrivit plangere FullTilt fraudat jucatori prin reprezentarea că fondurile lor în jocuri de noroc online, conturile au fost în condiții de siguranță, sigur și disponibil pentru retragere în orice moment. Lederer și Ferguson nu a participat în ultimii World Series of Poker, probabil din cauza aprilie federal represiunea în jocuri de noroc ce are pe sub medie. Cel puțin 4,4 milioane dolari, nu a fost rambursat.În luna iunie, poker profesionist Phil Ivey, un FullTilt-jucător sponsorizat, a dat în judecată site-ul de la Tribunalul Districtului Clark, spunând că reputația sa a fost afectată de acuzațiile de activități ilegale rise of olympus slot gratis.
Aproximativ 150 de jucători sponsorizați de FullTilt liste de aproximativ 150 sponsorizat de jucători profesioniști de poker pe site-ul său, dar cu diferite grade de sprijin rise of ra online slot free. Ferguson este acuzat că a primit aproape $87,5 milioane, plus la fel de mult ca 25 de milioane de dolari caracterizat ca "datorate" cu el.