O lună mai târziu, Intralot va începe funcționarea sa din Taiwan Loterie Sport calendar săptămânal cu 30 de minute de sloturi de timp.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Coreea de sud loterii nu a numărat printre WLA statistici, dar asta nu înseamnă că nu există bani pentru a fi făcute cavaler slots no deposit bonus. Intralot a câștigat contract pe 10 ani în decembrie anul trecut, ca parte a LotRich Informații Co knight online slots casino no deposit bonus. Noul aranjament solicită consorțiu pentru a supraveghea instant și vânzare online a biletelor și la noi "localizate" electronice loterie setat la lansarea in acest decembrie cuțit bloc cu larga de sloturi.

Ltd.consorțiul, care include Chinatrust Bancă Comercială și Taiwan memorie digitală producator ADATA Technology.În luna Mai, LotRich câștigat similare deceniu afacere pentru a rula Taiwan Publice Loterie Bunăstare. America latină a cunoscut cea mai mare creștere regională la nivel mondial loterie piețe, de a posta un agregat creșterea vânzărilor de 24,6% în S1, ajutat de 31% creștere în Argentina Loteria Nacional Sociedad del Estado.În ciuda tuturor acestor masive Powerball jackpot-uri, vânzări din america de Nord au fost plat, ca 9.4% creștere în T2 a fost abia suficient pentru a compensa T1 este 8.8% declinul vânzărilor. Serios, nu există nici o formă de jocuri de noroc din Asia, care nu în cele din urmă domina?Lumea Loterie de Asociere (WLA) a publicat recent statistici la nivel mondial loterie de performanță în prima jumătate a anului 2013, ceea ce sugerează că China Welfare Loteria este gata de a uzurpa italiană loto titan Lottomatica (încearcă să-i spui că fraza de trei ori mai repede) ca cel mai mare operator de loterie prin volumul de vânzări csm-de-vbv ebv01 categorie 1 goedgekeurd slot en cablu de ketting.

Actuala criză economică din Europa a împins pe continent loterii scăzut cu 1,7%. Coreea de Loterie Comisia a autorizat prelungirea cu cinci ani a licenței, a acordat, în anul 2007, Nanum Loto consorțiu, care include greacă operator de loterie Intralot. La 11.1% creștere în Africa de Sud, loteria națională nu a fost suficient pentru a salva de ansamblu piața Africană, care a văzut H1 vânzările au coborât cu 0,7%.