Senatul statului de Curse, Jocuri de noroc și Pariuri Comitetului programat la 9:30 audierea să ia în considerare Senatorul John Bonacic e S5302-B poker online bill, dar cineva care n-au livestream pregătit la ora ar fi pierdut întreaga afacere, care a durat mai puțin de patru minute, în ciuda abordarea șase bucăți separate de legislație.În timp ce comitetul a votat 9-0 în favoarea avansarea S5302-B, votul nu a avut loc înainte de camerele de supraveghere.În schimb, președintele Bonacic întrebat doar dacă au întrebări, și la primirea fără întrebări, a anunțat că S5302-B a fost acum menționate la Senat comitetul de Finanțe slot bonus 100 noile state di awal.
Jucătorii de Poker Alianță a emis o declarație lauda lui bill progres în timp ce cerând legiuitorilor să nu urmeze niște colegi de-ai lor' sugestii că problema de poker online să fie amânată până în stat noi cazinouri sunt de până și să fie difuzate. Bonacic, ulterior, a emis o declarație spunând poker lui bill a luat "un pas necesar înainte de astazi cu votul său de Curse comitetului." Bonacic spus că anticipează având "în curs de desfășurare discuții cu colegii mei din ambele Case" în ceea ce privește factura lui, deși el ar fi renunțat la "curs" pic, deoarece Schoolhouse Rock 'cum devine lege un proiect de lege' episod durează mai mult pentru a viziona decât discutarea publică a S5302-B este de jocuri de noroc permise în turcia. Indiferent, Bonacic are motive să sărbătorească, deoarece acest lucru marchează prima dată când un New York de poker online bill a făcut progrese legislative. PPA spus deschidere on-line site-uri de poker acum ar asigura aceste cazinouri au deja un clientela când încă neconstruit camere de poker în cele din urmă deschis este de jocuri de noroc permise în coreea de sud. Gary Pretlow luna trecută este încă în așteptare pentru momentul său în comitetul de lumina reflectoarelor este de jocuri de noroc permise în thailanda.
Senatul comisia de Finanțe a fost încă pentru a fixa o audiere în Bonacic proiect de lege, care ar permite până la 10 de poker online licențiați, care ar plăti 10 milioane de dolari taxă de licență și 15% din gross gaming revenue manhattan slots no deposit bonus codes 2021. Un New York Senatului a aprobat un poker online de lege privind marți, dar nimeni nu ar da vina pe tine daca nu ai observat manhattan slots no deposit bonus. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. New York pe piața jocurilor de noroc este în prezent în flux, ca accentul este pe a emis recent noi non-tribal brick-and-mortar casino licențe și procurorul general este în curs de desfășurare juridice război cu operatorii de sport fantezie de zi cu zi.