Cererea pentru acest acum atât de mare încât eCogra sunt în imposibilitatea de a satisface cererea de pe propriile lor.În fapt, Beveridge a dezvăluit că vor aduce pe numeroase de personal nou în viitorul apropiat. Importanța testarea continuă să crească ca industria de iGaming devine mai puternic reglementate și profesionale.În timp ce unii operatori ar fi fost în măsură să opereze în zone gri sau de a folosi fără licențele corespunzătoare, mai îmbunătățirea tehnologia geo-locație disponibile înseamnă că această abordare este din ce în ce mai dificil compania petrolieră 2 slot gratuit.
Acest lucru înseamnă că este din ce în ce mai greu să rămână în partea de sus a gramada pe toate de iGaming piețe.Și Veniți în Timp ce eCogra și TST ar fi, fără îndoială ca număr de concurenți să rămână scăzute, acest lucru nu este cazul ca oportunități de a fi reperat și s-au năpustit asupra rapid. Acum mai puține iGaming operatorii care necesită aceste servicii sunt obligați să se concentreze pe respectarea cerințelor definite de noua reglementare compania petrolieră 2 slot online. "De exemplu, imediat ce Spania a început reglementarea apoi de acreditare a organizațiilor brusc pop-up de lemn, care sunt în mod evident mai strânsă cu autoritățile spaniole." Asta e tot bine și bună pentru aceste locală de acreditare a organizațiilor de a reuși într-o singură piață, dar în scopul de a avea un considerabil efect asupra industriei trebuie să fie proeminent în mai multe piețe este ursul negru cazinou fără alcool.
Beveridge și eCogra au jucat roluri foarte importante în reglarea și stabilizarea iGaming. Incapacitatea de a face publicitate în mass-media mainstream este doar unul dintre factorii care va limita fără licență de companii și a le restricționa crearea cel mare bază de clienți care se așteaptă este bitcoin la fel ca jocurile de noroc.
Dar ori pentru aceste companii sunt în schimbare.Înainte de marea majoritate a timpului lor ar fi fost cheltuit, efectuarea de auto-impuse audituri că clienții lor a cerut în scopul de a arăta lor de fiabilitate și încredere. Provocarea pentru operatorii care doresc să lucreze cu ei va fi acum determinarea binele de rău. Dar tot regulamentul înseamnă că cererea pentru certificare și reglementare de acreditare devine centrul de acreditare a organizațiilor. Dar, ca orice cerere, oferta este umplut rapid.