Cu toate acestea, în Martie, un Cordish purtatorul de cuvant al companiei a declarat: "guvernul nu înțelege cererea noastră în două mari aspecte puteți obține un avans de numerar de la un cazinou.

Masive de cazinou ar oferi 1.500 de sloturi, 100 de mese de joc, 30 de mese de poker, și de 15.000 de metri patrati de pariuri sportive centru.În prezent este neclar dacă societatea va fi invitat să se aplice din nou, sau mai exact ceea ce ei ar trebui să se schimbe pentru a treia propunere a fi de succes.. Doi, suntem pe deplin angajamentul de a un total construi-dintr-un masiv de 2,2 miliarde de dolari integrat de resort." Propunerea prezentată în decembrie 2016 și a respins în Martie cerut 4.000 de camere și apartamente, împreună cu tipic resort facilități, cum ar fi convenția de spațiu, puncte de vânzare cu amănuntul, o gamă completă de produse alimentare și băuturi, locuri de divertisment, etc puteți obține un împrumut de la casino. Unele rapoarte indică guvernul nu a fost confortabil cu planul revizuit, deoarece aceasta poate fi în continuare s-a bazat prea mult pe jocuri de noroc veniturile în scopul de a reuși. Aceste asigurări au fost transmise de către Cordish Companii în timpul un iulie 19 întâlnire cu reprezentanți ai Comunității de Madrid. Planul pentru Madrid Live!potrivit surselor incluse "Europa, cea mai mare oferta de statiune-stil de hoteluri, gastronomie, toate tipurile de divertisment, magazine și evenimente pentru rezidenți, familii, turiști, congrese și convenții", împreună cu mai multe cluburi de noapte, un eSports arena, și în plus de un "Mondial de Fotbal Hall Of Fame Museum" nearby.

Singurul Integrat de Dezvoltare Centru (CID) poate fi aprobată numai în orice perioadă de zece ani pentru a largi domeniul de aplicare al unui astfel de proiect, inclusiv utilizarea terenurilor și probleme fiscale cea mai bună calitate lut chips-uri de poker. Planul numit pentru un cazinou de peste 100.000 de metri patrati cele mai bune citate din poker.