Ca și în cazul altor necotate investitii, Gala Bingo va plati un randament atractiv de la începuturile", a adăugat Caledonie este Cap de Necotate Investitii Duncan Johnson.
Achiziție este de așteptat să fie finalizată în termen de 2 luni, după aprobarea din UK Gambling commission parx casino no bonus fără depunere. Marea BRITANIE jocurile de noroc firma Gala Coral a vândut 130 de retail bingo cluburi private investment group Caledonie Investiții.Într-un comunicat de presă, luni, Gala Coral a anunțat vânzarea de Gala Bingo divizia de retail a privat de încredere Caledonie Investiții pentru £241m nu te-ai despărțit 6 blackjack.

Gala Bingo este o investiție atractivă, deoarece are mai mult de 30% din cota de retail din UK bingo piață, de operare națională bunuri de 130 de cluburi cu aproximativ 1 milion de utilizatori activi nu te-ai despărțit 5s în blackjack. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre nu te-ai despărțit 8s în blackjack. Ea are, de asemenea, una dintre cele mai lungi neîntreruptă ruleaza de dividende creste pe bursa din Londra nu jocuri de noroc crește tensiunea arterială.