Mississippi și alte patru state, Virginia de Vest, Arizona, Louisiana, și Wisconsin, a depus amicus cu Curtea Supremă de justiție își exprimă sprijinul pentru New Jersey poziția pe care ar trebui să fie dreptul lor de a ridica propriile interdicții pe pariuri sportive. California este în căutarea de a valorifica pe pariuri sportive dacă New Jersey câștigă un caz în prezent pe rol la Curtea Supremă a SUA.
Dacă decizia Curții Supreme din New Jersey favoarea lui, alte state s-ar fi permis să-i urmeze exemplul și de a determina propria lor poziție pe pariuri sportive cotele pentru mâini de poker în texas hold ' em. Este timpul pentru a aduce această industrie de miliarde de dolari din umbră." Gray a spus că în afară de stabilire propunerea lui. "Mă bucur să văd Curtea Supremă a SUA și-a asumat sarcina de a aduce claritate juridică a problemei de pariuri sportive și drepturile statelor în temeiul Constituției Statelor Unite", a declarat Gray cote pentru texas hold ' em mâini.

Organizație guvernamentală Președintele Comisiei Adam Gri introdus o stare de amendament constituțional care ar autoriza pariuri sportive din California ar trebui să Curții Supreme de regulă în favoarea New Jersey, care este o provocare, o lege care limitează un singur joc de pariuri sportive în Nevada cote patru de un fel de texas hold ' em. Ar trebui să Curții Supreme lovi pe PASPA, Gri amendamentul la constituția statului ar avea nevoie de două treimi majoritatea, de aprobare în legislativ și ar fi apoi plasat pe un noiembrie de vot, în cazul în care acesta ar avea nevoie de o majoritate simplă din California alegători cel mai mare casino din new orleans.