Guvernul regatului UNIT, așa cum a promis, a lansat de revizuire în țară industria de pariuri în această săptămână, deoarece pune cote fixe de pariuri terminale (FOBTs) și jocuri de noroc publicitate la TV și mass-media sociale sub microscop mâini de poker clasament cinci de un fel.

Ministrul de Departamentul pentru Cultură, Media și Sport (DCMS) Tracey Crouch a spus că revizuirea va încerca să găsească echilibrul corect între ", care să permită industriei să contribuie la economie și care să permită oamenilor să pariați responsabil, asigurând în același timp consumatorilor și comunităților sunt protejate." La DCMS va căuta dovezi privind impactul social controversat FOBT mașini în comunitățile locale, și se va concentra în special dacă mizele sunt disponibile prea mare. Se va analiza, de asemenea, măsuri pentru a proteja împotriva problemă de jocuri de noroc și dacă reglementările sunt suficiente pentru a proteja copiii și persoanele vulnerabile mâini de poker de rang 5 de un fel. Dar industria este nervos despre o posibilă schimbare a ceea ce a devenit, în ultimii ani, cel mai mare din lume reglementate piață de pariuri sloturi ca ochiul lui horus. Asociația Britanică de Pariuri a cerut revizuirea trebuie să fie "bazate pe dovezi și nu pe nedrept penaliza majoritatea care joacă jocuri de noroc în mod responsabil și bucurați-vă de petrecere a timpului liber" sloturi ca secretele de la phoenix. Ea are, de asemenea, remarcat faptul că FOBT au fost în folosință timp de aproximativ 15 ani și încă o problemă de jocuri de noroc niveluri au rămas stabile, și sunt, în fapt, mai mic decât în multe țări din întreaga lume sloturi kostenlos spielen ohne anmeldung.

Industria pariurilor a fost asediat de ostile campanii media furios împotriva FOBTs, pe care este posibil pentru a pariat 100 de lire sterline ($122) la fiecare 20 de secunde, precum și proliferarea de pariuri sportive publicitate în jurul valorii de evenimente sportive de mare. Doar săptămâna trecută, a fost raportat faptul că de Concurență și Piețe (CMA) a deschis o investigație pentru a determina dacă pariuri online societăți au fost încălcarea marea BRITANIE normelor de protecție a consumatorilor, după unii consumatori a crescut de plângeri despre pariurile anulate șansele de a fi modificat după ce pariurile au fost acceptate și "înșelătoare semn-up promoții." Industria jocurilor de noroc subliniază că, în conformitate cu propriile guvernului cifre, aceasta are în jur de 100.000 de oameni în marea BRITANIE și au contribuit cu mai mult de 10 miliarde £(12,1 miliarde$) pentru economie de anul trecut.
Dar a Muncii cultura purtătorul de cuvânt al lui Tom Watson, a salutat revizuire. El a declarat pentru BBC că guvernul are în cele din urmă "trezit" pentru faptul că nu a "făcut suficient pentru a reduce proliferarea FOBTs, care acum sunt o pacoste pentru mulți dintre străzi." "Ele pot provoca real și de durată daune jucători și au devenit o mare problemă pentru comunitățile care sunt de multe ori lupta pentru a face față cu sub-investiții și rata ridicată a șomajului", a spus el. Un anonim politician senior, a declarat recent pentru ziarul Times că "industria jocurilor de noroc a alerga afară." care sunt cele mai bune de formare de poker site-uri.