Colegiul sportivi vor fi, de asemenea, interzis să joace jocuri.
DFS giganți ca DraftKings și FanDuel ar fi plătit un voinic 85.000 de dolari taxa de înregistrare să funcționeze în Alabama, în timp ce micii operatori nevoie de 5.000 de dolari pentru a înregistra sloturi ca secretele de la phoenix. Alabama a raportat Astăzi că SB 325 luat bătaie de la Senat, după ce majoritatea deputaților a decis să renunțe la măsură.Într-un cuvânt, SB 325 menite să reglementeze jocul prin a cere operatorilor să obțină un permis de conducere provizoriu de la stat sloturi kostenlos spielen ohne anmeldung.
Cu excepția pentru a cumpara valori mobiliare și mărfuri, de asigurare, și unele "moștenite" activități de jocuri de noroc este interzisă în Alabama. De stat a Rep care sunt cele mai bune de formare de poker site-uri. Parlamentarii, în sua, statul Georgia sunt luați încă o încercare de reglare de sport fantezie de zi cu zi (DFS) în acest an, după o măsură similară a murit în 2017 care sunt cele mai bune mâini de poker.

Alabama parlamentarii ucide sport fantezie proiect de lege în Altă parte în statele UNITE, Alabama, parlamentarii și-au saltat pe o măsură caută pentru a permite operațiunile de DFS în stat. Trey Kelly, unul dintre sponsorii lui bill, a recunoscut că el nu joacă de sport fantezie la toate, dar el vrea să ajute la îmbunătățirea fan experiență prin care reglementează activitatea în scopul de.