Levine, care a cerut Procurorului General, Kamala Harris să-i urmeze New York cu omologul său principal și să ia măsuri împotriva DFS operatorii, a remarcat că legiuitorul nu are puterea de a schimba stat este constituția, care limitează tipurile de jocuri de noroc în care Californienii poate în mod legal să ia parte. TRIBURILE SUNT LINIȘTITĂ, PREA LINIȘTITĂ, Nu a fost doar o brumă de intrare publice la audierea de miercuri, cu majoritatea vorbitorilor – cu excepția Rev cum pentru a selecta vorbind slot pentru ielts consiliul britanic. Dar lui Gray proiect de lege încă nu a specificat ce statul va căuta în termeni de licență taxe sau impozite.
Deputatul Jim Cooper și-a exprimat unele emoții bazate pe preocupările pe care statul deja suprasolicitate de jocuri de noroc agenții nu aveau forța de muncă să se ocupe de responsabilități suplimentare, același punct, el a făcut în luna iunie, când legislatorii au în vedere poker online legislației. Dar el încă îngrijorat de faptul că "nu ar trebui să ne ajute și să sprijine prost si banii lui, în curând fiind despărțit." Deputatul Franklin Bigelow a declarat că principala lui preocupare a fost în federal Wire Act de interdicție de transport interstatal de pariere informații, care Bigelow crede că face DFS "o acțiune ilegală." Bigelow a spus el a fost pregătit pentru a sprijini Gri e proiect de lege, dar în continuare discuții a fost nevoie să se asigure că "orice acțiune se întâmplă trebuie să se întâmple intrastat, nu pe autostradă." Corelarea poker online audieri, Delegata Cristina Garcia-a cerut Gri dacă știa unde statul este adesea agitat jocuri părțile interesate stat pe DFS problema cum pentru a selecta slot în marina mismo.

Miercuri văzut Adunarea California Comisiei pentru Organizație Guvernamentală întâlnesc să ia în considerare Deputat Adam Gri e AB 1437, aka Internet de Sport Fantezie Joc Protection Act. Dar asta a fost singurul obstacol Gri confruntat miercuri nu vorbesc stick zaruri.

Deputatul Ken Cooley a menționat că legea statului interzisă rivalii de la loteria de stat, și, astfel, "caracteristicile de dezordine, șansă și considerație" în DFS teoretic ar putea ridica probleme nu-tampa bay coborâșuri au un cazinou. Acțiunea a avut un start prost de Gri, care, ca proiectul de lege sponsorul lui, plecat de președinte loc să-i ia locul în boxa martorilor, doar pentru a descoperi microfonul nu au de lucru nu talking stick resort au un cazinou. Levine a spus un statewide referendum a fost singura modalitate de a modifica constituția, în același mod în stat a apărut pentru a permite cursele de cai, cazinourile și loteria de stat.