Despre Jocuri Științifice Scientific Games Corporation (NASDAQ: mbs-uri) este un lider mondial în jocuri de noroc de divertisment, oferind cea mai largă și cea mai integrată portofoliu de conținut de joc, sisteme avansate, de ultimă oră, platforme și servicii profesionale.
Dedicat jocului responsabil, Scientific Games oferă ceea ce clienții și jucători de valoare cel mai mult: de încredere de securitate, angajarea de conținut de divertisment, eficiența de funcționare și tehnologie inovatoare în datorii din cauza jocurilor de noroc. Avansate de hub-uri sunt ocupate de lideri în domeniile lor și de a oferi o platforma pentru a se asigura că SG Digital rămâne în fruntea de tehnologie digitală de jocuri de noroc, loterie și industria de sport", a declarat Matt Davey, directorul Executiv al Grupului, Digital. Aceste declarații sunt bazate pe managementul asteptarile actuale, presupuneri și estimări și nu sunt garanții de distribuție, rezultatele viitoare sau de performanță în datorii din cauza jocurilor de noroc.

LAS VEGAS – 12 februarie 2018 – Scientific Games Corporation (NASDAQ: mbs-uri) ("Scientific Games" sau "Societatea") a anunțat astăzi că își SG diviziunea Digitală va deschide de la distanță centrul de dezvoltare din Cracovia, Polonia, în primul trimestru din 2018 în jocul de zaruri ce rol este cunoscut sub numele de little joe din kokomo. federal legile privind titlurile de valoare, Scientific Games isi asuma nici o obligatie de a actualiza orice declaratii anticipative, fie ca urmare a unor informații noi, evenimente viitoare sau altfel. Declaratii anticipative pot fi identificate prin cuvinte cum ar fi "va", "poate" și "ar trebui". Toate Drepturile Rezervate fata de poker arti nya apa. Private Securities Litigation reform Act din 1995 fata de poker app limita de masa.