El nu va mai servi ca director non-executiv tribul seminole din florida hard rock casino. Pariuri sportive lansat prin intermediul Înrudite cu Unibet brand în Indiana, în August tribul seminole din florida de jocuri de noroc. Un nou acord a fost semnat cu Penn National Gaming în septembrie pentru Ohio și Illinois servicii.
Ei au lucrat cu Criminalității Economice Autoritate precum și Procurorului.Într-o declarație, Președintele Consiliului de administrație, Anders Ström, a spus că demisia de Lundborg era inevitabilă din cauza anchetei. Vineri, Stefan Lundborg și-a anunțat demisia din Neam de Grup. Această afacere s-ar vedea oferta de operator pariuri sportive servicii inițial în Iowa și Indiana, precum și potențialul de a lansa servicii în alte state în viitor.

El este în prezent investigat de suedeză a Criminalității Economice Autoritate slot canyon excursii în apropiere pagina az. Nu mai multe comentarii va fi făcut în această privință în acest moment ca ancheta continuă. Având în vedere această nouă anchetă de fostul director non-executiv, va aceste relații să fie în pericol?Numai timpul va spune ca detalii de ce anume a avut loc este revelat. slot canyon excursii sudul statului utah.