Asiatice operator de cazinouri Melco Stațiuni și Entertainment Limited au depus o moțiune cu Statele Unite Securities and Exchange commission, care ar putea vedea Studio City International Holdings Limited, filială a lansa o ofertă publică inițială.

Potrivit unui marți raportul din Asia de Jocuri Scurtă, Hong Kong, Melco Stațiuni și Entertainment Limited, care a fost cunoscut sub numele de Melco Crown Entertainment Limited până dis-de-aprilie-schimbare, este responsabil pentru o participatie de 60% în Studio City International Holdings Limited, în timp ce restul este deținut de către partenerul local Nou Cotai Holdings este un păcat pentru a juca la cazinou. Asia de Jocuri Scurtă a raportat că, Studio City International Holdings Limited ruleaza operatorului Hollywood-tematice Studio City Macao integrat casino resort în Cotai Strip cartier din Macao, care a deschis în 2015, la un cost de aproximativ 2 miliarde de dolari este posibil pentru a câștiga bani jucând poker. Un aviz de la firma de brokeraj Sandford C Bernstein Limitat citat de Asia de Jocuri Scurtă, potrivit surselor, a explicat că nu publice documentele au fost încă puse la dispoziție cu privire la măsura ca acesta a fost depus în mod confidențial cu Statele Unite Securities and Exchange commission este un păcat să mergi la cazinou. Sandford C Bernstein Limitat potrivit surselor speculat, de asemenea, că măsura ar putea fi o modalitate pentru Noi Cotai Exploatații de a dispune de cota de participație în Studio City International Holdings Limited, în timp ce mai mult furnizarea de ambele părți cu o modalitate de a "indicator de evaluare și de interes" ce este open face chinese poker. "Oferta publică inițială, dacă ar fi să se întâmple, nu face prea mult sens pentru noi în această etapă, din perspectiva [Melco Stațiuni și Entertainment Limited]," citiți nota de la Sanford C Bernstein Limitat. "Se creează în continuare complexitate pentru [Melco Stațiuni și Entertainment Limited, o companie care este deja complicată de Macau standarde." Sandford C Bernstein Limitată, potrivit surselor, a declarat că Melco Stațiuni și de Divertisment Limitate pot de asemenea să fie pregătit să cumpere tot de Noi Cotai Exploatațiilor acțiuni în Studio City International Holdings Limited ce este deschis ridica în poker.

Cu toate acestea, se pare, a menționat că "performanța actuală și structura" din Studio City Macao-ar vedea orice astfel de afacere efectuate la o "reducere substantiala" pentru propria evaluare a întreprinderii ce este deschis șchiopătând în poker. "Poate că Noi Cotai [Exploatații] este în cele din urmă a vinde la orice preț și [Melco Stațiuni și Entertainment Limited] nu oferă nimic atrăgător, așa că încearcă acest traseu," citiți nota de la Sanford C Bernstein Limitat..