Cea de-a patra anual de Pariuri și iGaming Africa Summit-ul va avea loc la Century City Conference Centre & Hotel in Cape Town, Africa de Sud începând de luni, 24 octombrie, cu trei zile de expoziții, conferințe și cursuri de master. Mare Summit Africa, organizat de Eventus Internațional este taxat ca "Poarta spre Africa pe Piața Jocurilor de noroc" și a devenit o instituție de furnizorii de servicii de jocuri, furnizori de software, furnizori și autoritățile de reglementare în piață în plină dezvoltare cele mai bune sloturi de la wind creek atmore.
Participanții vor găsi profundă cunoaștere a pieței locale piețele de jocuri de noroc, de orientare pe probleme de reglementare și instrumentele necesare pentru a executa decizii critice de afaceri într-o piață cu o evoluție. Unic în reunirea global oportunități de networking cu accent pe Africa, Mare vede o mare varietate de delegați, vizitatori, și factorii de decizie de la cazinou, pariuri sportive, curse și industrii toate în distracție cazinou mașină nottingham. Mare Summit Africa 2016 urmează foarte de succes ediția 2015 a avut loc la Palatul Împăratului în Johanasbugh și cel de-al doilea anual de Pariuri Sportive Africa de Vest summit, care a avut loc la Accra, Ghana 18-20 iulie, 2016. După înregistrare și un ice-breaker sesiune, Africa de Mare va sari drept în a adresa întrebări serioase, cum ar fi riscurile și posibilitățile Africa se confruntă pe calea de a deveni un șofer în piața globală a jocurilor de noroc, cu accent pe guvernarea globală și de conformitate, orientare pe înțelegerea factorilor economici de pe piețele emergente, unele dintre riscurile care însoțesc o creștere rapidă, legalizarea jocuri noi piețe și extinderea celor existente și identificarea de noi oportunități de a capta venituri prin căi legale, precum și reducerea riscului în feeding america turneu de poker. Breakout adresa va fi urmată de un panel de discuții cu o serie de experți din Africa, Amsterdam, și marea BRITANIE a aborda, printre alte lucruri, ceea ce guvernele doresc cu adevărat de la industria jocurilor de noroc și o explorare în profunzime a rolului autorității de reglementare, fiscal, responsabilitatea socială, protecția consumatorilor, și de ședere pe ritm cu schimbarea modelele de reglementare și disparate așteptările tot în muntele sinai turneu de poker.
De asemenea, înainte de prânz, în prima zi din cele trei zile de eveniment, expert industrie, Andrew Dagnall, CEO al BettorLogic, marea BRITANIE va discuta de analiză a datelor pentru industria pariurilor sportive, urmat de un alt panel de discuții cu CEO-ul reprezintă mai multe piețe diferite, care vor discuta și să se angajeze în spinoase întrebări de jocuri de noroc responsabile și profiturile. Pentru a explora pe ordinea de zi, găsi experți, și să învețe despre expoziții și soluții pentru a fi prezentate la import conferință, vă rugăm să vizitați https://www.bigafricasummit.com Înscrierile sunt încă acceptate pentru expoziție de intrare și un masterclass-uri și conferințe online gambling real money blackjack. Alternativ, vă rugăm să telefon +2710 500 9849 sau e-mail: [email protected].