Mai mult decât atât, acesta nu a reușit să ia corectă minute și neglijat pentru a imprima o notă în care precizează că raportul său nu a fost un guvern oficial de publicare când să stea în blackjack. Organizația a constatat că raportul a eșuată parlamentare standarde de patru ori când să împartă mâna în blackjack.
Casele de pariuri din marea BRITANIE au fost reabilitat în această săptămână de către un guvern câine de pază critici de un raport de asteptare pentru un slash pe mize maxime de cote fixe de pariuri terminale când să stea și când să lovească în blackjack. De asemenea, nu a reușit să-l divulge a primi input de la treburile publice compania Interel, care, de asemenea, funcționează pentru rivalii, și a neglijat să menționeze pe fata de raportul pe care Interel a fost un donator zaruri. La casele de pariuri contra că nu există nici o dovadă în acest sens sloturi. "Deputaților raportul a fost demascat ca fiind haotică, de calitate inferioara și unilaterală bucată de munca pe care a rupt-o listă lungă de regulile parlamentare." ruleta si sport.
"Acest grup de Parlamentari se revelează ca criminalii în serie pentru înșelătoare raport despre mașini de jocuri de noroc în casele de pariuri", a spus el dich cântat tieng viet sloturi.