DraftKings a fost descarcat de doar 4.000 de ori în debutul week-end, în New Jersey, în 2018, în timp ce o singură zi de mare este de 15.000, situat pe Sept cum să taie subțire sloturi în lemn. Pe de altă parte, de recreere jucătorii sunt, de obicei, captivat de bonusuri de înscriere, dar ei nu sunt cunoscuți ca fiind brand-dedicat, în special după ce vor epuiza conturile lor..
Morgan Stanley a lui Thomas Allen spune Scaun de Pariuri sportive a fost descarcat de 63 000 de ori weekend-ul trecut, o medie de 21.000 de popularitate cu o zi peste cele de vineri pana duminica perioadă. Compania de jocuri de noroc este de planificare pentru a lansa aplicația în mai multe state, în primul trimestru al anului 2021 chiar lângă cazinoul. Că este de bun augur pentru industria la mare, note Allen, care are un "egal-greutate" de rating pe Penn National de valori.

Acestea includ confirmă pe Wall Street și investitorii că, beneficiind de personalități, și anume scaun de Bar Sportiv fondatorul David Portnoy, este un model de afaceri eficient. Datele confirmă momentul a fost bun. Penn a plătit 163 milioane dolari în numerar și de capital pentru un 36 la sută miza în mass-media de sport de proprietate.În timp ce unii analiști inițial s-a opus la cheltuieli, au ajuns să îmbrățișeze avantajele Portnoy a fi fata de Penn rigoletto black jack trabucuri recenzii. De obicei, ascuțite pariorilor magazin pentru cele mai bune cote și cărți care vor fi în mod regulat accept mari pariuri fără limitarea clientii atunci cand castiga dreptul de slot (ps1) nerespectarea de detectat.
FanDuel week-end de mare pentru clienții introducerea aplicația pe dispozitivele lor mobile este de 9.000, crestate pe NFL week-end de deschidere în 2018, în timp ce operatorul de zi cu zi de înregistrare este de 19.000, situat pe Sept. Asta e una dintre cele mai călduț vedere de pe Wall Street.