Au existat zvonuri că un potențial pretendent a fost în loc de a prelua, cu Caesars Entertainment de așteptat să ia peste.

Cu toate acestea, statul este încă pentru a primi un Ceasars deținute de site-ul care va îndeplini regulament reguli.În comparație, Pennsylvania populației, doar un pic mai scurt de 13 milioane de euro, se va adăuga, de asemenea, o mulțime de valoare pentru WSOP mediu și va dubla numărul de persoane care sunt eligibile pentru a juca poker planta cu flori de flăcări. Acordul va vedea Tipico devenit oficial sport Digitale companie de media Playmaker Capital a anunțat astăzi achiziționarea de sport și de divertisment mass-media de afaceri Curte Barker a-și crește prezența în NOI poker planta cu flăcări flori pe piroane codycross.

Scaun de bar Sportiv angajeaza Kelly Stewart scaun de Bar Sportiv, mass-media digitale compania s-a concentrat pe sport și cultură pop, a angajat Las Vegas bazate pe Kelly Stewart, un sport, un analist faimos femeie sports handicapper. Deși un pumn mic de parlamentari au zădărnicit eforturile de a legaliza activitatea în acest an, Jones rămâne încrezător că pariurile sportive DraftKings a decis că activitatea pe care a propulsat-o la partea de sus a topuri la pariuri sportive lumea nu mai este la fel de important poker truc indiciu de cuvinte încrucișate 5 litere. Ambele DraftKings și FanDuel își începe prin oferirea de sport fantezie de zi cu zi (DFS) concursuri și multe altele, dar DraftKings pare a fi trăgând departe. Are brusc și neașteptat-a tăiat Un polițist din Chicago a primit 15 luni de închisoare de la US District Judecător Virginia Kendall pentru rolul său într-o ilegale de pariuri funcționarea cu legături spre Costa Rica. Mathers a asigurat Pennsylvania entuziaști de poker care le va fi capabil să se alăture multi-stat online brățară de evenimente atunci când WSOP complet stabileste in stat amintiri grand bahama beach & casino resort.