"Procuratura a început acest caz cu un exagerat declarație de presă în care a încercat să-i înfățișeze pe Domnul Tomchin ca un gangster mafiot", a declarat avocatul David Vaid.
Acuzațiile acuzat grupul de având rula o ilegale de exploatare a jocurilor de noroc, care a avut mai mult de 50 de milioane de dolari din pariuri. Stanley Tomchin are o oarecare miza in on-line casa de pariuri Pinnacle Sports, dar nu e clar dacă e un primar proprietarul site-ului. Cantor de Jocuri de noroc a fost, de asemenea, obligat să plătească o suma de 5,5 milioane de bine să aibă grijă de un civile aferente plângere de reglementare în domeniul jocurilor de noroc din Nevada pai gow poker face procedurile.
Pe site-ul său, Tomchin este descris ca "lumea profesionale cele mai de succes jocuri jucător care este acum, folosind averea pentru a sprijini mai multe cauze filantropice." Tomchin a fost un asociat al legendarului jucător de table Paul Magriel, co-autor o carte cu el și a deveni un jucător de talie mondială în dreptul său propriu pai gow poker dealer reguli. La momentul respectiv, Tomchin a fost acuzat inclusiv de spălare de bani, corupere de întreprinderi, și conspirație negru creator de jack daniels. "Dorința lor de a rezolva cazul cu o pledoarie pentru o clasă B delict arată că aceste afirmații au fost nu mai mult de un fum și oglinzi fațadă conceput pentru a ascunde un caz cu dovezi slabe." Pledoaria a fost cu atât mai remarcabil, având în vedere că Tomchin a fost unul din 25 de persoane care au fost puși sub acuzare în legătură cu acest caz negru pieptene de frizerie casino nsw. Tomchin în cele din urmă a devenit o miză mare parior sportiv, și a fost inițial parte din "Grupul de Calculator", care cu succes pariu milioane în fiecare an, în timpul anilor 1980.În conformitate cu cel puțin o estimare, grupul poate fi făcut 14 milioane de dolari din 1980-1985, castigand aproximativ 60% din pariurile lor în această perioadă. cafea neagră și jack daniels. El a fost, cu siguranță, un talentat jucător, deși e greu să spun cât de impresionant realizările sale sunt într-adevăr ce face culorile de pe chips-uri de poker reprezintă. Inculpații au fost acuzați de folosirea alergători pentru a plasa pariuri ilegale cu Nevada case de pariuri.