Oameni din toata lumea participa la eveniment, și mulți ar fi în imposibilitatea de a face călătoria de-a face deci din cauza restricțiilor.În prezent, adunări publice în Nevada sunt limitate la 50 de persoane sau mai puțin ce culori de jetoane la poker înseamnă.

La eveniment anual nu este loc pentru prima dată în douăzeci de ani, ca urmare a coronavirus focar. Organizatorii își propun să ofere oportunități pentru educație, crearea de rețele și de afaceri ce semnifică culorile pe chips-uri de poker.
Acest lucru, de asemenea, a jucat un rol în Las Vegas, evenimentul fiind amânat ce este auto-excludere de jocuri de noroc. Cu toate acestea, incertitudinea din jurul virus a dus la organizatorii au ales să amâne evenimentul până în luna octombrie a anului viitor.Întârziere majoră: Nisipurile De Centrul de Convenții și expoziții au fost stabilite pentru a găzdui evenimentul. Decizia de anulare a fost făcută datorită unui număr de factori, inclusiv global restricții de călătorie.
Chiar daca limita ar putea schimba, incertitudinea cu privire la modul in care virusul ar putea evolua condus la organizatorii sentimentul cel mai bun curs de acțiune era să aștepte ce s full house în poker. Pentru moment, următorul live G2E va avea loc în Las Vegas la 4-7 octombrie 2021..