Paul Pierce poate doriți să ia în considerare o carieră în poker dată lui NBA joc sunt de peste zi, sau acum, având în vedere NBA este de așteptat să fie împotmolit în blocare pentru o perioadă îndelungată care este cel mai mare cazinou din lume. Pierce-a impresionat la WSOP 2011, el nu a fost de așteptat să facă mai mult, în afară de imagini și de a fi parte din celebritate mulțime, dar după prima zi, era clar că Pierce însemnat de afaceri adunand o cantitate impresionantă de chips-uri pentru un amator șansele de aterizare pe negru la ruleta. Dar, în final, Pierce nu mai puteam rezista cu argumente pro șansele de a pierde 10 mâini de blackjack într-un rând.

Potrivit ESPN, Pierce a jucat un pacient joc, dar părea a fi activă după cină, și a găsit el însuși într-o situație grea cu 2-2 all-in preflop împotriva J-J de Allan Vrooman. Consiliul a fugit curat pentru Vroonman (K-8-5-4-K) și Pierce-a ridicat de pe scaun, cu doar 20 de minute pentru a merge în Nivelul 9 și a făcut ieșirea de la WSOP main event la o rundă de aplauze de la spectatorii din apropiere.

Trebuie să dea credit în cazul în care creditul este datorată, și Pierce ultimul, atâta timp cât Johnny Chan și Andy Bloch șansele de a pierde 10 de mâini într-un rând blackjack. El a supraviețuit mai mult de jumătate de teren, care a început în ziua în care ar trebui să conteze pentru o arată destul de decent pentru un amator de poker jucător de la una dintre cele mai mari evenimente cel mai bun poker hud pentru mac. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cel mai bun poker hud pentru turnee.