Irlandeză de vânzare cu amănuntul a raportat pariuri cu mize de până la 8% și a veniturilor de 4%. Paddy nu iasă statistici separate pentru curs de formare Italian-cu care se confruntă de afaceri, spunând doar că veniturile au crescut cu 3%, după o creștere puternică în jocuri offset vertical adverse rezultate sportive în iyi jocuri slot ek-am. Sportsbet a lansat recent noul său Club de Microbiști ofera, care a asistat la nașterea 5k pariuri, cluburi, lăsând compania optimist că produsul va adăuga un nou impuls pentru viitor de venituri.
Paddy a oferit o scurtă actualizare pe propunerea de fuziune cu marea BRITANIE-enumerate schimb de pariuri Betfair, spunând relevante pilitura au fost prezentate aplicabile de reglementare și acționar documentația va fi publicat în următoarele săptămâni reguli de poker texas hold ' em wikipedia. Acest lucru a fost parțial compensată de o creștere de 13% în jocuri de noroc/B2B venituri, dar per total venituri on-line încă scăzut cu 3% pe an.

Nu este totul pierdut, deoarece compania spune că noul său in-house pentru iOS native app a sporit miza de 25% în primele două săptămâni, și noua sa Android și de proprietate HTML5 aplicații web va debuta în luna decembrie reguli de puncte în poker texas hold ' em. Câștigul a venit în ciuda nefavorabile rezultate sportive și în anul precedent, este comparabilă perioadă se bucură de un impuls din a doua jumătate a FIFA World Cup.În ciuda acestor obstacole, compania a asigurat investitorii că nu va fi un Crăciun, așa cum încă mai așteaptă un întreg an de profit pentru a arăta un "mid și high single digit" câștig procentual față de 2014. A fost o poveste diferită de la Australian Sportsbet operațiunea, care a văzut pariuri cifra de afaceri crește cu o treime și venituri în creștere cu aproape un sfert.În rândurile de noi clienți a crescut cu 22% și în-joc de telefon de pariuri miza a crescut cu 38%, ceea ce este suficient pentru Sportsbet pentru a justifica continuarea investițiilor în telefon operațiuni.
Cu amănuntul din marea BRITANIE venituri a fost de 9%, datorită unui 16% creștere în cote fixe de pariuri terminal (FOBT) venituri regulile de texas hold ' em poker puncte. Jocuri creștere venit curtoazie de proprietate noi sloturi titluri de Cayetano studio de dezvoltare în Bulgaria.