Așteptăm cu nerăbdare să oportunitățile acest an va aduce și un alt sezon de aplauze pe Cireșe!" Rob Mitchell, Director Comercial la AFC Bournemouth, a spus, "În numele tuturor celor de la AFC Bournemouth, aș dori să mulțumesc Conac pentru sprijinul lor a continuat cum sa te imbraci pentru un cazinou. Puternic parteneriat va ajuta continua ridica club globale de profil, în timp ce oferindu-Conac mare de expunere într-una din lume cele mai vizionate ligi.
Intrăm în al cincilea sezon de a lucra împreună, așteptăm cu nerăbdare să oferim mai mult se potrivesc și clubul de experiențe pentru suporterii noștri." Despre Conacul Acordate Online Casino Operator de la An la 2018 International Gaming Awards și Mai Responsabil Operator de jocuri de Noroc On-line, la nivel Mondial 2018 pentru Finanțarea Capitalului de Premii Internaționale, Conacul Grup a impus ca un important furnizor de jocuri de noroc online. Gibraltar – 3 Mai 2019 – Continuarea lor pe termen lung de sponsorizare din AFC Bournemouth, Conacul Grup anunța astăzi că vor fi parteneriatul cu clubul Premier League pentru al cincilea sezon consecutiv cum să atragă slot în solidworks. Portofoliul de branduri se mândrește cu jocuri incitante de la furnizorii de top și oferă pariuri pe mai multe piețe din o serie întreagă de diferite sporturi black jack pershing spaniolă război american.
Cele două branduri sunt în căutarea cu nerăbdare să colaboreze din nou cu o serie de inițiative comune de a beneficia atât fanii clubului și Conac.În urma lansării sale sportive de brand, MansionBet, anul trecut, operatorul este puternic axat pe creșterea gradului de conștientizare de brand din marea BRITANIE printr-o serie de sponsorizări sport, inclusiv Box, Curse de Cai și o Piscină black jack phim trung qu c. Karel Manasco, CEO-ul de la Conac, a comentat, "Noastre de lungă durată în parteneriat cu clubul este o dovadă puternică relație ne-am construit-o împreună. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre black jack ridica 5. După ce a lucrat îndeaproape cu privire la o serie de activități de marketing, cea mai recentă campanie a văzut clubul lui Steven Fletcher și Andrew Surman copt plăcinte cu cireșe.