"Un puternic, robust și eficient organismul sa voce de interesele tuturor părților interesate și preocupările este crucial pentru industria jocurilor de noroc de supraviețuire.

De asemenea, el a considerat Landers lipsa de înțelegere în profunzime pe modul în care industria de funcții pentru a fi un handicap black jack pershing dragoste și război. Sayta, unul dintre fondatori semnatari de AIGF, se temeau că grupul care a fost conceput ca o organizație umbrelă pentru a împinge toate interesele industriei de gambling părțile interesate ar deveni irelevante în viitor black jack iau 10. Scrisul de pe perete pentru organizație non-profit, Toate India Gaming Federației (AIGF), în conformitate cu fostul său secretar general.Într-un comentariu postat pe Glaws.în, fostul AIGF Secretar General Jay Sayta numit pentru reforme imediate după ce grupul a văzut-o serie de obstacole, inclusiv grupul este insuficienta pentru a crea un cadru unificat pentru auto-reglementare, protecția consumatorilor și joc responsabil. El a susținut că statele taxe merg spre salarii exorbitante și avantaje ale federației directori în loc de probleme de politică hartuieste industrie black jack pershing șase stele de general.
"În lumina celor menționate mai sus preocupări grave, AIGF ar trebui să evalueze și introspecție dacă este necesar să modernizare a structurii organizatorice, a echipei și a priorităților și aliniați-l într-un mod eficient de a-i permite să realizeze scopurile sale," Sayta spus yves rocher geant casino villefranche sur saone.