Turneul a durat doar două zile, ambalaj până ieri. Lista curentă de echipe include Pune Kinge, Kolkatta Diamante, PÂNĂ Indienii din Mumbai Toate Stelele, Bangalore Royals, Jaipur Bijuterii, Haryana Hawks și Ahmedabad Inimile slot attendant salariu în filipine. Acest lucru nu este doar un alt joc de poker, dar un structurată pe bază de calificare sport de echipă cum este tratată în poker texas. Meciul Indian Poker League (MIPL) este intrarea de-al treilea sezon cum poti castiga la poker. Tabelele primi aceleași cărți, care sunt tratate la aceeași poziție pe fiecare masă cum este tratată în blackjack.
Ca prim—precum și singura—sport poker league în țară, MIPL câștigă o cantitate semnificativă de tracțiune în rândul entuziaști de poker din țară.În plus, ceremonia de deschidere a inclus spectacole de un număr de stele în creștere, inclusiv Karishma Tanna, Shamita Shetty și Sanjeeda Sheikh. Se are în curs de desfășurare trecut marți și a văzut opt echipe care concurează pentru campionat. MIPL se sancționează cu atât IFMP și Indian Federal de Poker.

Jucătorii indieni acum șansa de a lupta pentru gloria supremă în Poker." Partenerul său a adăugat, "Poker nu e vorba de noroc sau ghinion.