"Noi credem faptul că Pricewaterhouse demisionează fără a emite o opinie cu rezerve sau acuzându-Las Vegas Sands de încălcarea vreunei legi sau practici confirmă acest punct de vedere." Las Vegas Sands a fost subiectul unor investigații efectuate de U lucky dollar casino port allen la. Un purtător de cuvânt al Las Vegas Sands a spus Bloomberg News că Pricewaterhouse Coopers a lucrat pentru companie din 2004 și a lucrat pentru președintele companiei, Sheldon Adelson, de 25 de ani.În SEC depozit, Las Vegas Sands, a spus Pricewaterhouse este audituri ale companiei situațiile financiare consolidate fiscal anii 2011 și 2012, "conținea nici o opinie contrară sau imposibilitatea exprimării unei opinii și nu au fost calificate sau modificate ca să incertitudine, de audit domeniul de aplicare sau principii contabile." JP Morgan jocuri analist Joe Greff a spus investitorilor a declarat că momentul anunțului, cu câteva zile înainte de Las Vegas Sands rapoarte de primul trimestru câștigurile în această săptămână și în mijlocul de Practicile de corupție în străinătate Act de investigații, "arată rău." Cu toate acestea, el se așteaptă ca o altă mare firmă de contabilitate să fie angajat de repede ce mâini poți avea în poker. În luna Martie, Las Vegas Sands a spus investitorilor într-un depozit de reglementare în care un audit intern a concluzionat că nu au fost "probabil încălcări de cărți și înregistrări și dispoziții interne" de Practicile de corupție în străinătate Act.

Las Vegas Sands Corp. Las Vegas Sands a declarat într-depunerea acolo nu a fost nici "raportabile neînțelegeri" cu firma de audit a merge înapoi la 2011 ce mâini bate pe alții în poker. Cazul este în curs de soluționare proces în Clark County District Court ce mâini bate drept în poker. s-au despărțit cu compania lui de mult timp în afara firma de audit, dar analistii au declarat luni că investitorii nu ar trebui să speculeze dincolo de anunț.Într-un depozit cu U. "Având în vedere ceea ce este menționat în (depozit) și bazate pe conversația noastră cu societatea, nu credem că este ceva în neregulă cu Las Vegas Sands contabile sau financiare care a cauzat Pricewaterhouse să renunțe." Acțiuni de Las Vegas Sands a închis de la $55.67, luni, la New York Stock Exchange, cu 50 de cenți sau 0,89 la sută. jocul de poker texas gratuit.
Securities and Exchange commission târziu vineri, Las Vegas Sands, a spus Pricewaterhouse Coopers a demisionat din funcția de compania de audit pe 23 aprilie joaca texas hold ' em poker.