Jocuri de noroc Online, furnizor de tehnologie de NetEnt se bucură de câștiguri de două cifre în venituri și profituri datorită procesului continuu de extindere în marea BRITANIE și Italia ceea ce este important pentru blackjack. Joi, Suedia pe bază de NetEnt a raportat venituri în creștere cu 15,5% pe an pentru sumele 407m (m) în cele trei luni care se încheie la 30 iunie.

Profitul operațional a crescut cu 18,5% la SEK 145m in timp ce profitul dupa impozitare a castigat aproape 18% pentru sumele de 134m ca marjele îmbunătățit aproape un punct la 35,7%. Cifrele pentru prima jumătate a anului 2017, erau la fel de energica, cu venituri de până 15,4% la SEK 805m, profit operațional de 12,2% la SEK 281m și profitul după impozitare în creștere cu 9,6% a de 258 de milioane de SEK.În luna Mai, NetEnt comună SEK 540m de această recompensă cu acționari prin intermediul acesteia automat de program de răscumpărare. NetEnt CEO Per Eriksson (foto) a creditat masiv carte de raport a continuat puterea de mobile a companiei, produse de jocuri de noroc, care au reprezentat peste jumătate din veniturile din primul trimestru a juca în cazinou în engleză. Eriksson, de asemenea, creditat în curs de creștere din reglementate online piețele din Italia și marea BRITANIE, cu cea de a doua țară menține statutul de companie de top geografice susținător de familie.

NetEnt a declarat compania, de asemenea, sa bucurat de "creștere rapidă" în piețele reglementate de Belgia, Danemarca, Spania și New Jersey juca sloturi casino gratuit. Creșterea în NetEnt acasă teritoriul Suediei a fost "relativ mai lent", care Eriksson a dat vina pe "nostru cotă de piață ridicată și de maturitate a pieței." Q2 văzut NetEnt cerneală șase noi acorduri cu clienții și lansarea de NetEnt produse pe opt noi clienților cazinouri online. Trimestrul văzut, de asemenea, NetEnt extinde în Serbia piață reglementată, se adauga jocuri de masă său spaniol clienților, oferind, și să asigure un furnizor de licență în provincia Canadiană British Columbia a juca în cazinou. Cu nerăbdare, Eriksson se așteaptă ", a continuat o creștere solidă" prin restul anului, datorită eliberării de noi jocuri și numărul de noi clienți în așteptare în coada de așteptare pentru a lansa NetEnt produse este un păcat. Eriksson a spus NetEnt prevede "o nevoie permanentă de a investi" prin restul din 2017, pentru a permite ", a continuat o creștere solidă cu creșterea economiilor de scară." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre balance druid best in slot gear.