La Bodog, pariorul lui ideal este Markle mama lui, Doria Ragland cu 1/2 cote. Cu toate acestea, acest lucru nu va fi cazul în viitoarea nunta regală dintre Prințul Harry și logodnica lui Meghan Markle privind sâmbătă.În timp ce nu va fi mirese-a-fi care cu siguranță vor păstra un ceas aproape pe Markle rochia de mireasă a lui, cei mai mulți oameni, probabil, va vorbi despre pălării că cele mai multe dintre oaspeții lor va purta la nunta regală. Pe de altă parte, șansele de Kate îmbrăcare o pălărie verde în timpul Nunta Regală este de 3/1.
Va vărul lui și i-taupe O a devenit atât de popular încât a fost capabil de a ridica 130.000 de dolari pentru caritate, atunci când ea a vândut pălăria de pe eBay ceea ce este de la full tilt poker. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre ceea ce este de la full tilt poker.

Se spune că rochia de mireasa este cel mai anticipat de moda evidenția în fiecare nunta de profil înalt roulette wahrscheinlichkeit 10 mal putregai. Cu Prințul Harry și Meghan Markle nunta la doar două zile distanță, casele de pariuri sunt acum încercarea de a prezice culoarea de pălării pe care Regina Elisabeta și Ducesa de Cambridge va purta în timpul ocazie. Printesa Beatrice de York a pus Lady Gaga de rușine cu ea taupe O prinse pe frunte roulette wahrscheinlichkeit 3 mal gleiche zahl. Cele mai multe femei așteaptă cu răbdare pentru celebritate mirese să meargă în jos pe culoar pentru a obține o bucatica lor de rochie și de a face note de referință pentru viitor ruleta volet roulant leroy merlin. Alte populare nuanta de culoare a Reginei pălărie în timpul nunta este albastru (4/1); alb (4/1); verde (5/1); și argint (7/1). Nu este de 3/1 și 10/1 cote pe care nici Prințul William sau Prințul Charles va merge Markle în jos pe culoar, în absența tatălui ei șansele de a lovi același număr de două ori la ruleta.