A simțit bine în dimineața asta, m-am gândit să dau un du-te." Casele de pariuri nu se simt bine despre șansele sale la cel de-al doilea de trei FedEx Cup Playoffs evenimente susținând pierderile de jocuri de noroc privind impozitele.
ESPN Statistici si Informatii spune că e doar a șasea oară din 2008, care Woods a intrat într-un turneu pe cote de 50/1 sau mai mult alb cald ași reguli de poker. La 60/1, pariorii care risca doar 5 dolari pe Păduri net de 300 $el ar trebui să câștige.

Pădure este perfect si doi de la Medina, atunci când vine vorba de accident vascular cerebral individ joaca evenimente. Cea mai mare cotă pentru BMW aparțin Adam Long, care intră clasat pe locul 65 în clasamentul Cupa. Nord Încredere câștigător Patrick Reed este la 25/1, și Bryson DeChambeau – care a fost obiectul de mult mass-media recente control pentru presupusa joc lent – se deschide la 40/1. Dar Tigrul a marcat o gaură să preia conducerea, în timp ce Sergio pariat, care a devenit câștigătoare diferență.

1 jucător de golf de pe planetă este co-a favorizat cu Nr 3 Rory McIlroy la 8/1 alb cald diamante slot machine. Dustin Johnson și Justin Thomas completează primele cinci la 14/1 pălărie albă de jocuri slot-uri.

E la 500/1, sensul o $5 de bet si cu un câștig de 31 de ani, ar fi net de 2.500 de dolari. wink slots free spins no deposit. După retragerea săptămâna trecută la Nord de Încredere, care Patrick Reed a mers pe pentru a câștiga pe 40/1 cote, entuziasm Pădure " joc " lipsește.