Germania e noua federal de jocuri de noroc tratatul a fost aprobat joi de către 16 state, ridicând capacul de pe numarul de pariuri sportive licențe în țară. Noul Stat Tratatul privind jocurile de Noroc, care urmează să intre în vigoare la 1 ianuarie 2018, se deschide ușa de la posibilitatea de a o extindere a republicii federale piața pariurilor sportive.În plus față de ridicarea controversat capac, noul tratat stabilește, de asemenea, planuri pentru mai stricte de aplicare a legii împotriva neautorizate operatori.Țării 16 state, care includ trei state orașului; capitala Berlin, plus Hamburg și Bremen, a anunțat în octombrie anul trecut că au ajuns la un acord pentru crearea unui nou tratat după provocări legale deraiat tratatul anterior.2012 tratatul a limitat numărul de pariuri sportive licențe la 20 de ani cum de a reporni jaf final. În octombrie 2015, o serie de sugestii, inclusiv ridicarea arbitrare licență pac au fost propuse de către oficialii de la starea de Hesse pentru aducerea federal tratat în conformitate cum pentru a reporni jaf.
Douăzeci de pariuri sportive licențe au fost acordate de către Germania în septembrie 2014, dar din cauza unor probleme juridice de nu a reușit solicitanți, nici unul dintre aceste licențe au fost activate. Fiecare dintre cele 16 state parlamentele încă mai trebuie să ratifice noul tratat, deși pare puțin probabil, având în vedere istoria țării a stagnat reglementări privind jocurile de noroc și tratatul fiind puternic criticat de Comisia Europeană (CE) cum de a reporni jaf. La începutul acestei luni, CE a declarat că noul tratat nu a oferi o "soluție viabilă" pentru problemele ridicate nu a reușit în 2012 tratatul cazinoul din louisiana aproape de texas.
German de Pariuri Sportive de Asociere (DSWV), un grup comercial format în 2014 format dintr-un amestec de atât interne, cât și internaționale, operatorii, numit aprobarea "un pas mic în direcția cea bună." Între timp, mybet Holding SE (XMY:Xetra), una dintre cele mai originale 20 de licență oferite beneficiarilor provizoriu permise în toamna anului 2014, a declarat că "salută eforturile de a reglementa piața germană în total".Într-o declarație, Germania-companie de jocuri a adăugat, "Ca un membru al DSWV compania susține oferta de asociere a începe un dialog cu politicienii pentru a dezvolta o soluție reciproc satisfăcătoare soluție durabilă" ca și raportate de către iGaming.În aceeași ordine de idei, o nouă lege de luare a aranjării meciurilor și fraudarea pariurilor ilegale a fost adoptată de Germania camerei inferioare a Parlamentului, Bundestag, joi cazinoul din louisiana cu parc de apă. Noua lege face ilegal să conspire pentru a repara erorile de evenimente sportive și antrenori, arbitri, jucători găsit vinovat de o astfel de activitate fața între trei până la cinci ani de închisoare, în funcție de gravitatea cazului. cazinoul din louisiana aproape de mine.