legi anti-corupție și în contradicție cu codul companiei de conduită." În Nevada lege, înlăturarea va reuși doar dacă câștigă un vot de două treimi din toate acțiunile joc de poker cu un vpn. El a spus el a fost direcționat către Ho Ho către Edmund Ho, Macao, fostul oficial de top și aparent fără legătură între ele joaca poker impotriva calculatorului. De data asta, cu toate acestea, Okada a inclus o copie a ceea ce el a numit "Cotai Documente", referitoare la un 50 de milioane de dolari de plată compania a făcut la o societate controlată de cineva în Macao pe nume Ho Ho.Într-o joi scrisoare, Okada a cerut membrilor consiliului să lanseze o investigație în ceea ce el a numit "o serie extrem de tranzacții suspecte." Plata a venit după Macao guvernul a aprobat în luna Mai, compania are un plan pentru 4 miliarde dolari resort de-a lungul Macao Cotai Strip, ca raportat pentru prima dată în Wall Street Journal în luna iunie itel s32 preț în nigeria slot.
Apoi, compania a investigat Ho Ho și asociații săi înainte de a face ceva itel s41 preț în slot nigeria. Istoria a apărut în alte litigii itel s33 preț în slot.
"Toată această afacere de Practicile de corupție în străinătate Act – am fost educată în acest lucru", a spus el la timp trăsura se toarnă masa de poker. Compania a depus o similare preliminare proxy în luna Martie, la doar câteva săptămâni după ce a forțat răscumpărat Okada e 19.7 participație la o reducere de 30 la suta, dar lăsați-l în stare latentă până în decembrie.