O reclama TV sau timpul necesar pentru a fierbe un ibric, cei mai mulți oameni își pot ține respirația atât de mult. Retrospectiv este cu siguranță util și întreprinderile trebuie să continue să învețe de la FOBT saga și să anticipeze atenția negativă care ar putea veni drumul lor.

Fiecare mașină de jocuri de noroc din marea BRITANIE caselor de pariuri va cuprinde în curând software proiectat pentru a ridica pe semne de jocuri de noroc problemă și pentru a preveni-l de la întâmplă cazul cu 8 sloturi de expansiune. Dar toate astea ar fi putut fi evitate dacă industria a fost în mod activ în căutarea de soluții creative și eficiente în anii anteriori numerar multe sloturi trage snaps. Este deja trăiesc în 1.600 de Betfred magazine și în 3.200 de Coral, Ladbrokes și magazine. Deoarece taie în mize, operatorii au fost dornici să strige despre eforturile lor în domeniile de conformitate și jocuri de noroc problemă. Sistemul va detecta atunci când jucătorii urmăresc pierderile, petrece prea mult timp pe o mașină sau de a juca o succesiune de jocuri de rapid avans de numerar de la cazino. Luni și luni de mers cu vorbe de miza taie în creștere mai tare, mass-media a luat pe povestea și dintr-o dată FOBTs au fost etichetate de cocaină din lumea jocurilor de noroc.În ciuda tuturor această atenție negativă a apărut, la un moment dat, scăderea nu s-ar întâmpla.În loc de a paria pe această speranță cu toate acestea, de vânzare cu amănuntul operatorii de jocuri de noroc din marea BRITANIE ar trebui să fi făcut măsuri proactive pentru a arăta guvernului că a fost determinat să lupte jocuri de noroc problemă și s-ar dezvolta metode inovatoare de a face așa.
De ce a fost acest sistem nu testate înainte de FOBT miza taie?În luna aprilie, cu mize maxime de la FOBTs a fost scăzut de la 100 de lire sterline ($129) la £2 brewmaster călugăr mai bune din slot brelocuri. Operatorii au simțit cu siguranță pierderi din miza se taie drop.