Filipine on-line jocuri de noroc industria se confruntă cu mai multe modificări la normele implică business process outsourcing (BPO) parteneriate schecter blackjack sls c-1 fr s review. Săptămâna trecută, un anunț a fost postat pe site-ul Filipinez de Distracții și Jocuri de noroc Corporation (PAGCOR) alertare industriei ca la noi "acreditarea Clasă Specială de BPOs afectate de POGO [Filipine Offshore Operatorii de Jocuri de noroc] reguli și Ordinul Executiv Nr.
13." Anuntul definește această nouă Clasă Specială de BPOs ca cei "service licențiat în mod legitim operatorii de jocuri de noroc în străinătate și nu oricum [sic] se ocupe de pariuri, dar pur marketing de produs și nu sunt de a deservi orice de PAGCOR POGO licențiați." Criteriile pentru a fi desemnat ca o Clasă Specială de BPO impune firmelor să respecte toate cerințele de regulat POGO Furnizorii de Servicii.În plus, aceste BPOs poate furniza servicii doar pentru a "licențiat în mod corespunzător operatorii de jocuri de noroc se află în străinătate." Locale licențe de jocuri de acești operatori internaționali trebuie să fie "autentificată și consularized" de BPO operator o jumătate de coajă de stridii hard rock casino. PAGCOR, de asemenea, vrea să-și vadă copii ale serviciului încheiate între operator de jocuri de noroc și BPO detaliază tipurile de servicii să fie prestate și aceste servicii pot implica acceptarea de pariuri, angajarea în jocuri de noroc sau activitati ilegale. Alte cerințe se numără organizarea unui valabil Filipine licență de afaceri, angajarea de forță de muncă care este "90% Filipineză," și asigurându-se că BOP-ul se ocupă de "singurul produs de marketing și relații cu clienții, fără manipulare oricare dintre activitățile de pariuri operatorului de jocuri de noroc." BPOs, de asemenea, trebuie să dețină autorizațiile necesare și o Scrisoare de Nici o Obiecție emise de Unitățile administrației Locale (UAT), care-și exercite jurisdicția în zona în care BPO locuiește. Președintele filipinez Rodrigo Duterte e EO #13, care a fost eliberat în februarie, a redesenat harta Filipinez online, industrie, reducând importanța licențelor online jurisdicții, cum ar fi Cagayan Zona Economică Autoritate (CEZA), a cărui licențiați nu mai sunt în măsură să opereze servicii BPO în afara limitele fizice ale lor de acordare a licențelor de jurisdicție. EO #13 căutat, de asemenea, pentru a stimula guvernul național pe linia de jos de a lua o reducere mai mare de on-line locale industria de jocuri de noroc jumătate de 21 de ani în blackjack indiciu de cuvinte încrucișate. Similare motivațiile par a fi în spatele PAGCOR noi BPO denumire, care va nega BPOs o vacanta de impozitare, în timp ce impunerea unor noi anuală a tarifelor de $100k. PAGCOR anunțul a venit la scurt timp după Filipine Zona Economică (Autoritatea PEZA) a anunțat planurile de a bara BPOs de leasing spațiu de birou în PEZA-acreditat clădiri în tech-friendly domenii, inclusiv metro Manila jumătate de 21 de ani în blackjack cuvinte încrucișate.
Majoritatea administratorilor de bloc, potrivit surselor, nu intenționează să evacueze lor de jocuri de noroc online BPO chiriași, în parte pentru că o PEZA acreditare primar valoare a fost ca o introducere trage, și ca importanță s-a diminuat ca aceste cladiri au umplut caesars palace cameră de poker numărul de telefon. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.