Din Carolina de Nord, a anunțat un 1 milion de dolari la loterie pe 10 iunie, ratele de vaccinare au crescut cu doar 1%.
Loteria a fost introdus pentru a încuraja oamenii să ia Covid-19 vaccin; cu toate acestea, se pare că nici un impact direct a fost limitată până în prezent.În timpul unei conferințe de presă, Guvernatorul Roy Cooper a declarat că numărul de vaccinuri administrate nu a crescut "semnificativ încă."Guvernatorul spera ca oferind un $1m jackpot pentru cei care primesc vaccinul ar încuraja pe localnici să te baga. Cu loterie de funcționare pentru mai mult de o săptămână, numărul de vaccinați Carolinians de Nord a crescut de la 54% la 55% cel mai apropiat cazinou aproape rockwall tx. Guvernatorul Cooper a declarat: "sperăm că în următoarele câteva zile și câteva săptămâni vom vedea o îmbunătățire semnificativă în numărul nostru."Încercăm să găsim tot ce se poate, chiar păstrând constantă ar fi un lucru pozitiv." Similare stimulentele au fost introduse de alte state; dar, spre deosebire de Carolina de Nord, au raportat un rezultat pozitiv creșterea în ratele de vaccinare. De exemplu, ratele de vaccinare din Ohio a crescut cu 33% în doar o săptămână.În mod similar, $116.5 m loteria din California a dus la o creștere în vaccinuri în săptămâna următoare cel mai apropiat cazinou în apropiere de reading pa. Potrivit California, Departamentul de Sănătate, numărul de persoane care au primit cel puțin un vaccin a crescut cu 89,800 – doar o zi după ce loteria a fost anunțat. Datele de la Johns Hopkins University (JHU) arată că doar 39% din Carolina de Nord, populația este pe deplin vaccinate lenovo ideapad 700-15isk ssd slot.
Date suplimentare de la JHU arată că, la nivel național, în jur de 45% din populatia SUA este pe deplin vaccinate. lenovo ideapad 700 ssd slot.