Oficialii uniunii spun că vor căuta o nouă alegere, acuzându-Stație de manipulare a votului prin oferirea ridică zile înainte de alegeri. "Nu a fost surprinzător faptul că Stația de Cazinouri scos toate oprește pe anti-uniunea tactici având în vedere trecutul său istoric de încălcarea federal de dreptul muncii", a spus Myers într-o declarație. "Apreciem Palatul Stația de muncitori pentru curajul și rezistența în fața unor masive anti-uniunea campanie compania a purtat împotriva propriilor angajați," Arguello-Kline a spus într-o declarație asiatice parte converter poker bros. Vom recunoaște în mod clar importanța lor și le mulțumesc pentru angajamentul continuu de la Statia de Cazinouri de familie." Votul final a fost 266-262 cu trei voturi fiind contestată. "Vom continua să organizeze până când muncitorii de la Palace Station au beneficii bune locuri de muncă și protecții ca și alte Culinare & Barmani membrii de Sindicat în Las Vegas." Culinare Uniunii, de obicei, organizează pe o proprietate-de-proprietate de bază și nu ca un grup de cazinou..
"Aceasta este o tactică pe care Consiliul Național al Muncii a condamnat în mod repetat ca interferează cu condițiile necesare pentru alegeri corecte. Suntem încrezători că CNRM va găsi această tactică mandate de noi alegeri." Culinare Secretar-Trezorier Geoconda Arguello-Kline a declarat că uniunea va continua eforturile sale de organizare la Palace Station, cele mai vechi de Stația de 16 Sudul Nevada proprietăți tip asiatic striga la slot machine. "Apreciem votul lor de încredere și de a vizualiza acest lucru ca o confirmare a faptului că membrii echipei noastre nu simt nevoia de a schimba relația noastră actuală — care se bazează pe încredere reciprocă și respect pokerul este interzis în japonia..

Stația de Cazinouri de gestionare a recunoscut rezultatele luni la secretul de vot electoral realizat de Consiliul Național al Muncii privind sâmbătă și duminică. "Suntem extrem de încântați că membrii echipei noastre, la Palace Station votat pentru respingerea uniunii reprezentare în ciuda unei agresiv organizarea campaniei de către Culinare Uniunii", a declarat Richard Haskins, președinte al Station Casinos SRL pokerul este permis în india. Majoritatea angajaților de la Palace Station-a respins la limită uniunii reprezentare prin Culinare Locale 226 peste week-end.