Autoritățile spun că Tommy Tipton a fost unul dintre cei trei câștigători ai unui $4.5 m jackpot în Colorado și care Tipton plătit un prieten de 10% din cota sa pentru revendicarea premiului pe Tipton numele lui.În 2008, Rhodes a avut o firmă de avocatură colecta o $2m Megabucks jackpot-ul în Wisconsin în numele său.

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre panneau brise vue sur ruleta. Procurorii ulterior acuzat Tipton cu fraudă după ce a concluzionat că Tipton a folosit său loc de muncă ca MUSL director de informații de securitate a ascuns instala auto-ștergerea malware pe computer în cauză. Tipton co-lucrătorilor în cele din urmă l-a recunoscut pe înregistrările de la stația de benzină de la care a fost achiziționat biletul willie nelson bilete ip casino.
SUA loterie industria se teme de o criză de încredere a consumatorilor ca investigațiile să continue în obținerea frauduloasă de mai multe jackpot-uri în mai multe state.În septembrie, Eddie Ray Tipton a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudarea un Multi Loteria de Stat de Asociere (MUSL) computer pentru a produce un set de pre-programat numerele câștigătoare care a dus la o $14.3 m Hot Loto jackpot în decembrie 2010. Autoritățile încă nu știu adevărata măsură a Tipton presupusa manipulare și auditurile sunt efectuate de toate MUSL jackpot-uri câștigate de bilete în care jucătorul selectat lui sau a ei proprie numere willis creek canyon slot condiții. Avocatul a spus că a reprezentat o investiție de încredere, ai cărei membri n-ar identifica, dar la Loterie trebuie să știe cine sunt câștigătorii, așa că au refuzat să elibereze fondurile.

Procurorii acum suspect Tipton tras această înșelătorie pe cel puțin patru ocazii diferite, în cât mai multe state, cu alte trei jackpot-uri în valoare totală de mai mult de $8m. Tipton lui Tommy, fratele și prietenul său Robert Rhodes sunt, de asemenea, investigat pentru potențialul lor de implicare în înșelătorie willie nelson slot machine wins. Fostul Iowa procurorul general adjunct Thomas Miller a declarat pentru Associated Press că ar fi "destul de naiv" să cred că cele patru tentată jackpot-uri sunt singurii Tipton ar fi manipulat.