Coerența, după toate, este un produs de competență.Și cu recenta venitul lunar Pagcor a generat, nu vom întrebare consistența lor, mult mai puțin lor de competență în ceea ce fac seara de poker din america live stream. "Cu cât veniturile generate de Pagcor, cu atât mai bine pentru noi", a Valte spus.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Valte, de asemenea, citată Pagcor record de venituri pentru luna Martie, ca un produs de stabil conducere, al cărui președinte Cristino Naguiat Jr, a supravegheat 10 luni, cu un record de venituri lunare seara de poker din america app descărcare. "Întrucât înainte de a fi implicată în diverse controverse, acum există o foarte deliberat trecerea de la vechile mine de teren." Purtătorul de cuvânt, desigur, se referă la anterior Pagcor administrare, unul care a fost implicat într-o controversă după altul seara de poker din america app. De asemenea, Trezoreria statului va primi Php 1.18 miliarde de euro, în timp ce Filipine Sport Comisia se Php 59 de milioane de euro când asda sloturi online. Cu siguranță nu e un lucru ușor de către orice stretch de imaginație.
Alți beneficiari includ orașele care găzduiesc Pagcor cazinouri (Php 41 milioane de euro), socio-proiecte civice (Php 221 milioane de euro), Consiliul de Creanțe (Php de 3,5 milioane de euro), și contribuțiile la BIR în franjuri beneficii fiscale (Php 13 milioane de euro) când asda eliberarea sloturi de timp pentru livrare. "Acest lucru fără precedent și record venitul brut ne dă o indicație de cât de Pagcor este condusă acum," Valte spus. Suntem încântați că Pagcor este condusă de oameni care știu ce au de făcut în această afacere.