Macao, potrivit surselor, a obținut o cotă de 18,7% creștere de la an la an a numărului de vizitatori în ultima lună ca niște 3,4 milioane de persoane au călătorit pentru a se bucura fostul portugheză enclavei selecție largă de magazine, hoteluri și cazinouri.

An cea mai mare creștere: Potrivit unui raport de la GGRAsia citând informații oficiale de la orașul de Statistică și Recensământ Serviciu, August tally reprezentat cea mai mare 2018 crește începând cu luna iulie când lunară a numărului de turiști îmbunătățit cu 4% pe an, pentru a ajunge ușor în exces de 3 milioane de euro liber de slot machines în atlantic city. China menține poziție proeminentă: cifrele oficiale au arătat că numărul de August vizitatorii de la Macao, din China continentală au crescut cu 25,3% pe an, a lovit doar peste 2,5 milioane de euro cu majoritatea dintre acestea au călătorit relativ scurtă distanță de apropiere provinciile Guangdong și Hunan. Ca atare, a 31-a zi tally pentru cei care au călătorit la oraș, folosind gigant națiunii Individuale Vizita Schema permis de ieșire sistem pretins a crescut cu 31%, la aproximativ 1,3 milioane de euro huawei p20 pro slot de memorie. Statistică și Recensământ Serviciu de observat că luna August a văzut Macao post 5% creșterea de la an la an a numărului de turiști care au sosit de la Hong Kong pentru a 556,372 în timp ce cifra pentru cei din Taiwan avansat cu 1,7%, la 94,123. Orașul unele 651,000 oameni pretins înregistrate comparabil mai bine numerele de luna trecută, în termeni dintre cei care au vizitat din Statele Unite ale americii, Canada, Australia și Marea Britanie, deși Coreea de Sud tally a fost cu 12,6% mai mici la 66,052.
Peste noapte vizite urca: numerele August în plus a indicat că Macao a postat un 16.3% creștere de la an la an în ceea ce privește cei care au stat peste noapte la aproape 1,8 milioane de euro, în timp ce în aceeași zi de vizitare numărul umflat cu 21,6%, la 1,6 milioane de euro. Cu toate acestea, cifrele oficiale au arătat că durata medie a sejurului a scăzut cu peste 7,6% a să stea la 1,2 zile huawei p20 price in nigeria slot. De opt luni tally îmbunătățește: GGRAsia a raportat că în luna August cifră înseamnă că Macao a atras unele 23.25 milioane de turiști de la începutul anului 2018, ceea ce a reprezentat o creștere de aproximativ 8.9% pe an huawei p20 lite slot sd. Acesta a detaliat că această perioadă de opt luni în plus văzut China continentală rămâne ca orasul e mai mare sursă de turiști cu 16,4 milioane de tally semnificând o 14.2% boost. Piață cele mai profitabile 2018 luna: Toate de acest lucru a ajutat la Macao pentru a înregistra August agregată a veniturilor brute de $3.29 miliarde de euro, ceea ce reprezintă o creștere de unele 17.1% pe an și a făcut luna din oraș cele mai profitabile din 2018..