isitor sosiri la Macau în aprilie – cele mai multe dintre ele din China continentală – a crescut cu 5,3 la sută pe lună, și a crescut cu mai mult de 7.000 de procente de la an la an victorie mare cat slot review.

A fost cea mai mare lunar concordanța de la debutul Covid-19 pandemie în februarie 2020, atunci când de intrare de călătorie în oraș a fost foarte mult reduse de către autoritățile continentală, ca o treapta de siguranta.ainland China este singurul loc pentru a avea o mare măsură de carantină de călătorie fără bule cu Macao, pe fondul existente restricții de călătorie ca contramăsuri împotriva Covid-19 big win casino chips-uri nelimitat apk. în lunile precedente, în acest an, cele mai multe din aprilie sosiri de pe continent – în acest caz 56.2 la sută – au fost din țările vecine provincia Guangdong victorie mare cat slot png. Un agregat 410,612 vizitatori continentală de acolo; cu următoarea cea mai mare sursă a piețelor în curs de provincia Fujian – furnizarea de 34,194 sosiri – și Shanghai, furnizarea 30,445 sosiri.sau ianuarie-aprilie perioadă, Macao a primit un total de peste 2.53 milioane de vizitatori, conform recensământului de servicii.espite secvențială creștere a văzut în Macao lunar vizitator tally, aprilie, numerele erau încă departe de mai mult de 3,43 milioane sosirile vizitatorilor orașului s-a descurcat în aprilie 2019 cum ruleta electronică.
acau avut până acum în 2021 văzut un "stabil" creștere la sosirile vizitatorilor, a declarat Macao Guvernul Birou de Turism (MGTO) director, Maria Helena de Senna Fernandes, în comentariile la mass-media locale, în paralel cu lansarea oficială privind sâmbătă, de Centrul stațiunii cazinou Studio City parc de apă nouă atracție mașini de munca. Turismul a declarat oficial că, în urma Muncii de Zi pauză, în prima săptămână a lunii Mai, Macao de zi cu zi vizitator tally măsurată ca medie a variat de la "20.000 si 30.000" până în această lună. cât de eficient este black jack.