Acces fără precedent la unele dintre aceste informații, care nu a mai fost niciodată disponibile pentru exterior, va permite casele de pariuri pentru a oferi în jurul valorii de 30 de piețe noi în timpul de calificare și în ziua cursei cum domeniul pariu muncă în craps. Piețe suplimentare privind aspecte cum ar fi în concursul pe echipe și driver-cap-la-cap va dezvolta în timp real pe o cursa de cursa de baza.

Fiecare mașină este dotată cu aproximativ 120 de senzori, monitorizarea aproape fiecare aspect al performanței sale, de la anvelope și temperaturile de frână, fluxul de aer și de performanță a motorului, pentru driver de reacție, retrimiterea informații valoroase în timp real înapoi la echipaje cum vin pariu muncă în craps. Noul serviciu va fi de până și să fie difuzate în timp pentru începerea 2020 sezon cum diamond casino jaf de munca.
Dar ele sunt, de asemenea, inteligent și conectat sisteme de date ret paladin mai bune din slot brelocuri. Prin parteneriat cu Sportradar, masina de curse serie va lansa un live feed de date pentru în-play pariuri, care promite pentru a transforma modul în care jucătorii se angajeze cu sportul ret paladin clasic cel mai bine in slot.