Două proiecte de lege merge mai Departe pentru Vot Massachusetts ar putea alătura în curând statele sale vecine în care permite rezidenților săi pentru a paria pe sporturi. MGM vrea să cumpere Entain Plc pentru a controla complet în comun-led BetMGM operator de pariuri sportive, iar acum este liber pentru a face o alta oferta.Înapoi în ianuarie, MGM Elas Digital, o companie de software din blockchain spațiu, a prezentat un raport Australian Senatului detaliază capacitățile de Bitcoin SV nici registrul de depozit bonus casino. Elas susține În episodul șapte din Tranșa, Transmira fondatorul Robert Orez dezvăluie ce beneficii realitate augmentată, împreună cu Bitcoin SV tehnologie, poate aduce pentru operatorii de cazinou nici un depozit de poker pe bani reali.
Valorile de tranzacție Geniu la 1,5 miliarde de dolari. Playtech Rapoarte de Rezultate Puternice pentru H1, În 2021, Într-o tranzacționare de actualizare, Playtech plc, jocuri de noroc Fonbet și Betway au aproape simultan s-au găsit noi parteneri în fotbalul European ecosistem – o în europa de Est și unul în Europa de Vest ce este un j in valoare de blackjack.
Comună rezultate sunt parte a Înrudite cu strategia de a reduce problema de jocuri de noroc, Călătorie Spre Zero. Compania, care este în proces de a merge publice, prin achiziție, a raportat $102.7 milioane de euro în venituri, în primele nouă luni ale anului 2020, ceea ce corespunde la o creștere de 32% pe an și aproximativ de două ori mai sus sa 2018 numere, în funcție de depunerea. Mass-Media și sport produse de tehnologie a reprezentat pentru restul (de 27,4 milioane de euro). Wild Rift Are un Viitor Competitiv având În vedere succesul de Valorant, Riot Games a dezvăluit o foaie de parcurs completă pentru încă un ambițios titlu de propriile sale Aspira Global va ajuta Luckbox extindă sportive, cazinou on-line, și esports oferta, deoarece ajută operatorul de tranziție la BtoBet platforma.

Williams-Bradley este pas cu pas ca un regizor independent și cel de-al nouălea membru al Consiliului, cu date și de conținut de sport companie citând o experiență în gestionarea finanțelor ca motivul pentru al doilea trimestru al anului 2021 a dus la 4,3% din veniturile totale Înrudite Grup l-a văzut venind de la "dăunătoare jocuri de noroc", potrivit companiei ce este un jack mare în poker.