Confirmând miercuri zvonuri că Senatorul Harry Reid (D-NV) a renunțat la încercările de a atașa un poker online furnizarea de dezbinare impozit pe salarii/indemnizații de șomaj extinderea legislației, Las Vegas Review-Journal DC corespondent Steve Tetrault twitter următorul joi după-amiază: "Direct de la @SenatorReid: #Webpoker NU este în finală de plată factura fiscală." Speranțele de NOI jucători de poker online sunt acum (pentru moment) s-au axat direct pe endpoint protection Act din 2012, care a fost introdus, marți cazinou în moș crăciun indiana.

Dealul lui Brendon Sasso a raportat joi că Reid va încerca să aducă Actul direct de la Senat pentru un vot, excluzând orice comisiile de exploatație orice marcaj sau sesiuni de dezbateri – și, eventual, o încercare de a stăvili tipul de bază campanie care l-a ucis mult batjocorit SOPA/PIPA internet de supraveghere facturile în luna ianuarie. John McCain (R-AZ) protestează Reid ' s gambit, insistând asupra comitetului de intrare și amenință să introducă propria securitate cibernetică proiect de lege, dacă o astfel de intrare nu este acordat.În timp ce SUA se clatină la un pas de reglare de poker online, națiune Caraibe Antigua este chibzuind repornirea calculatorului său aproape un deceniu exercitarea de justiție de la Organizația Mondială a Comerțului.În 2005, OMC a stabilit că NE campanie împotriva internaționale operatorii jocurilor de noroc online (multe dintre ele cu sediul în Antigua) a încălcat sale de liber schimb obligațiilor, în care NE-a permis în mod liber interne cal de curse de operațiuni să se efectueze de pariuri online când tesco eliberarea de cumpărături sloturi. Care a fost urmată în 2007 de către OMC pentru a permite Antigua să NE ignore drepturile de proprietate intelectuală, dar numai până la o valoare de $21m anual – un strigăt departe de $3.4 b Antigua a fost în căutarea când tesco eliberarea sloturi. Următoarele Departamentul de Justiție al SUA s-a revizuit poziția cu privire la domeniul de aplicare al Firului Acționa în decembrie, Antigua este consilier general privind OMC lupta Semnul Mendel deschis medita despre redeschiderea jocuri de noroc online, dezbatere. Marți, Antigua ministrul de finanțe și economie Harold Lovell sunat la departamentul de Justiție decizie un "game changer", care a scos "întreaga bază pentru Statele Unite obiecție de a permite comerțul nostru în de la distanță servicii de jocuri de noroc." Lovell a adăugat că guvernul "va fi consultarea corespunzătoare cu oficialii și consilier juridic" să găsim o cale de a forța "recalcitranți, guvernul American in conformitate .. când tesco lansa noul faceți clic pe și de a colecta sloturi. [Antigua] a jucat după reguli și a câștigat un hard-au luptat și corecte victorie slot nou pe site-uri din marea britanie nu pariere.

Este timpul ca NOI facem ceea ce in mod curent se așteaptă de la propria parteneri comerciali – se conforma cu normele OMC și hotărârile." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.