Acesta este al patrulea trimestru consecutiv că veniturile companiei au scăzut începând cu al doilea trimestru al anului trecut când tesco lansa noi sloturi de livrare.
Cheltuieli totale, care includ cheltuielile directe și cheltuielile generale și administrative, rămâne plat pentru trimestrul la P4.9 miliarde de euro, ca costurilor directe au scăzut cu 2,5% la PHP 2,5 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile generale și administrative au crescut cu 5,0% la PHP de 2,4 miliarde de euro când tesco lansa noi sloturi. Ca pentru gaming statiuni non-jocuri de noroc de afaceri, care include un hotel, F&B, si alte venituri, care TIHGI spus că non-gaming brațul de afaceri a postat pozitiv de la an la an rezultatele cu o creștere de 26% a PHP 982 de milioane de condus de finalizarea si 100% operațiuni de Marriot Grand Ballroom.

Jocuri resort asemenea, firma a dat vina pe creșterea pierderi din deprecierea creanțelor comerciale – inclusiv de credit de rău extins pentru jucătorii VIP – pentru sumbre veniturile pe care le avea pentru primul trimestru slot nou pe site-uri de nici un depozit necesar. Câștigurile ajustate înainte de dobânzi, impozitare, depreciere și amortizare (EBITDA) de Genting venit la S$192.5 milioane (US$ 140,5 milioane), în primul trimestru, în scădere cu 16% față de înainte-perioada de un an slot nou pe site-uri de pariere. Ca Genting, Filipine Travellers Hotel International Group Inc noi slot-uri nu pe gamstop.