Pentru white label parteneri, CentralSTATion oferă o oportunitate ideală de a spori prezența lor în industrie, și de a stabili noi parteneriate cu afiliat comunității." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.
Compania pune-l jos la alegerea lor să "investească masiv în publicitate TV" și lansarea menționate mai sus Supercasino.com iPad app. Aceasta înseamnă Unibet va transfera aproximativ 45 de MTG Nordic Pariuri filială angajați în Maltese de afaceri. Jocuri online brațul de firma suedeză Modern Times Group (MTG) devine parte a Unibet pentru suma astronomică de 13,5 milioane eur (£11,25 milioane). Următorul trimestru sunt susceptibile de a vedea decizia de a lansa Jackpot247 pe 22 Martie pentru ambele iPhone și iPad achita mississippi river cruises cu jocuri de noroc. Venituri de Acces a lansat ultimul său instrument pentru a face viața filialele mai ușor mississippi stud gratuit on-line jocuri de noroc.

Optsprezece la sută mai mulți jucători folosit iPhone-ul sau iPad pentru a accesa brand cu o suplimentare de 20 la sută creștere în medie venituri de zi cu zi pentru întreaga companie în T1 2012. Unibet a ajuns la un acord pentru a achiziționa Bet24. Hans-Holger Albrecht, președintele și CEO-ul de MTG, a comentat: "Unibet este unul dintre cel mai mare și cel mai stabilit jucători de pe piața Europeană și, prin urmare, oferă o platformă atractivă pentru Bet24 clienți și pentru dezvoltarea în continuare a afacerii." Bet24 va continua să accepte pariuri prin intermediul Bet24.com și Bet24.dk și în cele din urmă va fi rebranduit sub Unibet brand mississippi stud poker online gratis.
Folosind feedback-ul afiliat, am conceput o performanță îmbunătățirea modulului care va consolida legătura între afiliați și a furniza operatorilor și valorile esențiale pentru a maximiza rentabilitatea slot vrajitorul din oz online. CentralSTATion este o agregare caracteristică care vă va oferi filialele acces la statistici pentru programele pe care le promovează într-un mod mai ușor decât oricând înainte.În loc de a avea mai multe date, informațiile sunt disponibile într-un singur loc și CEO Nicky Senyard a adăugat: "CentralSTATion este o inovație interesantă, deoarece este benefic pentru filialele și operatori slot înțelept sensul în marathi.