Fondată pe integritate, Geniu Sport a devenit partener de încredere de peste 100 de ligi și federațiilor sportive, inclusiv în limba engleză Premier League, La Liga, Liga Majoră de Baseball, ATP, WTA, FIBA/IBF și peste 150 de Ligi de Baschet din întreaga lume ce câștigă la poker un drept sau un full house. Cu expertiza sa în colectarea, comercializarea și integritate de date de sport, el este un neprețuit numirea ca vom continua creștere rapidă în cadrul industriei." Mark Locke, Geniu Sport CEO, a declarat: "sunt încântat de numirea lui Steven astfel un rol important pentru afacerea noastră cel mai apropiat cazinou la deep creek lake. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.geniussports.com sau, alternativ, puteți urmări pe Twitter @GeniusSports Obține cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cel mai apropiat cazinou pentru decatur. De la un sport parteneriate perspectivă, Steven a fost implicat în unele dintre cele mai mari și cele mai valoroase sportive de date de oferte din toate timpurile il.

Ca un Partener și Șeful de Date de Sport, Pariuri și Integritate la Couchmans LLP (unul din lume, premier sport firme de avocatură) Steven sfătuiți numeroase internaționale sportive, ligi și federații, inclusiv Football DataCo Limitată (Premier League, Liga de Fotbal engleză și Scoțiană de Liga Profesionistă de Fotbal), Turneu ATP, WTA Tour, Federatia Internationala de Tenis (ITF), Israelian Ligii Profesioniste de Fotbal, Asociația de Fotbal din Irlanda și Liga de Fotbal Profesionist (LFP spaniolă de Fotbal) cel mai apropiat cazinou la deerfield beach. El a sfătuit Football DataCo Limitat încă de la crearea sa în 1999 fl.
Steven palmares în aceste zone vorbește de la sine." Steven Burton a spus: "eu sunt incredibil de incantati de acest nou rol.