Peter Ivanov, director de tranzacționare la UltraPlay a comentat: "Suntem mandri de a oferi cele mai avansate și competitive eSports live pariuri model pe piață, chiar acum promo code casino no deposit. Modelul va, de asemenea, servi ca o bază solidă pentru introducerea mai multe jocuri în pariuri live în viitor." Modernizate de pariuri live modelul deja acoperă toate evenimentele majore din cele trei jocuri de conducere – CS:GO, Dota 2 și League of Legends. Cel mai mare produs de calitate vine ca urmare a mai mult de un an de cercetare și dezvoltare, în scopul de a satisface așteptările atât operatorii, cât și jucătorii de dinamic eSports pariuri care este cel mai bun cazino din detroit.
Pariuri Online furnizor de soluții UltraPlay a anunțat că pariurile live modelul a fost extins pentru a oferi mai interesant experiența jucătorilor pentru pariuri lor preferat de eSports care este cel mai bun cazino în biloxi. Despre UltraPlay: UltraPlay este un hotel modern tehnologice compania, fondată în 2010, cu miezul ambiția de a oferi o abordare inovatoare pentru industria jocurilor de noroc online prin furnizarea avansate de pariuri soluții, s-a concentrat pe sport și eSports de pariuri, pariuri live, eticheta de culoare albă, un cazino online și Blockchain tehnologie.
Cele mai largi piețe dispoziție pe pariuri live vă oferă un avantaj mai mare pentru operatorii încearcă să prindă interes de savvy eSports pariorii care este cel mai bun cazino în goa. Asamblate de către o echipă de iGaming profesionisti cu o vasta experienta in pariuri dezvoltarea de produse, operațiuni, eSports și marketing, UltraPlay este un partener de încredere pentru livrarea superior software sport și cote de produse pentru clienții săi. Prin Cote.gg case de pariuri folosi portofoliu bogat de UltraPlay, în concordanță cu 25 de joc competitiv titluri, 3000+ eSports evenimente pe lună, 1500 de evenimente precum și 50 de piețe cât de multe camere de poker din florida.
Afla mai multe despre companie aici: www.ultraplay.co persoana de contact pentru Presă: Lyubomira Petrova PR și Marketing Manager la UltraPlay e-Mail: [email protected] site-Ul: www.ultraplay.co Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cât de multe mese de poker la bis boston.