Fanii curselor de cai și câini pot acum să utilizeze contul lor cu Bet365.com în scopul de a plasa o gamă largă de pariuri prin intermediul mobile-friendly sportive app de la firma spatele Racing Post de ziar cât de mare este coushatta casino.
Creșterea interesului: - Un comunicat oficial a fost folosit pentru detaliu că gigantul operator, Bet365 Group Limited, a urmat acum de branduri la Ladbokes, William Hill, PaddyPower și Coral în integrarea sa mai recente inovare, astfel încât să dea chiar mai mult pariorii capacitatea de a 'plasa pariuri pe curse și ogari' folosind iOS-ului avans. Adăugat de asociere: Alan Byrne, Racing Post de director Executiv și Redactor-Șef, folosit de presă pentru a declara că firma sa s-a bucurat de o alianță cu Bet365 pentru un număr de ani în ceea ce privește desktop sportive de servicii și este acum 'încântat' de a fi capabil de a introduce operatorul pe app mobil gratuit. Byrne declarația de citit.. cât timp a fost în jurul valorii de jocuri de noroc. "Suntem în mod constant eforturi pentru a îmbunătăți pariuri experiență pentru clienții noștri și având Bet365.com, care este în fruntea sportive de piață, pe produse de telefonie mobilă oferă clienților noștri și mai ales." Avantaj client: la rîndul său, Simon Betteley de la Bet365 declarat că actualizate alianță înseamnă că, sportive pasionații în Regatul Unit și Irlanda pot acum plasa o mulțime de cai și de ogari pariuri folosind conturile lor cu Bet365.com 'fără a părăsi Racing Post aplicație.' A citit o declarație de Betteley.. cât timp a global poker fost în jurul valorii de. "Racing Post a fost mult timp acasă, de cursele de cai și ogari din marea Britanie și Irlanda și suntem încântați să fim parte integrantă din asta cât timp a jocurilor de noroc sunt legale în louisiana.
Parteneriatul cu Curse de Post mobile produse se extinde opțiunile pentru ambele Bet365.com și Racing Post clienții.Știm că clienții noștri continuă să folosească telefonul mobil mai mult și mai mult și Racing Post aplicație oferă o experiență superbă pentru cei care doresc să parieze la cursele de cai și ogari." poker te văd și să ridice.